2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه غرغرو

213 بازدید | 14 پست

میگه غر میزنی نمیگه خودش هزارتا اخلاق بد داره دیشب هر چی تو دلش بود بهم گفت خیلی ناراحتم کرد بهم گفت تو ارامشمو میگیری تحملت میکنم فقط 

خودم انقد برا زندگیمون زحمت و سختی کشیدم اونوقت صاف تو چشام نگاه کرد اینا رو گفت خنجر به قلبم زد 

بهش گفتم اره تو سیگار میکشی ارام بخش میخوری راه فرار داری من چی همه مشکلات رو زنده زنده و رنگی تحمل میکنم خیلی ناراحتم کرد سردرد بدی گرفتم

کاش یکم زن و شوهرا همدیگرو درک میکردن...

من همه اینارو میندازم تقصیر وضع اقتصادی مردم که هم زن هارو کلافه کرده و بیشتر از همه اقایون رو...باعث شده همه بی اعصاب باشن...تقصیر خودشونم نیست...

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرا مردا همین حرفو میزنن چون نسبت ب خانم ها کمتر صحبت میکنن برا همین بنظرشون خانم ها غرغرو ان...

خب شما هم سیاست داشته باش وقتی میخوای حرف بزنی جوری حرف بزن ک ن سیخ بسوزه ن کباب

من امروز فهمیدم بخاطر یه قضیه ایی که از تابستون هزار بار بهش گفته بودم نکنه الان ۵۰ تومن متضرر شدیم بعدش اومدم حرف بزنم ولی یه تمرین تنفس رفتم بجاش تو دلم گفتم پول که رفت بزار حداقل یلدامون خراب نشه چون فردا مهمونیم خیلی بدم میاد با قهر و دعوا بریم مهمونی ، بعدشم یه قهوه براش درست کردم با خوشحالی فرستادمش سر کار والا چرا من همش باید حرص بخورم 

اصل زندگی رو بزار روی اینکه ازدواج کردیم خوشحال باشیم نه غمگین  پس هرچی مارو غمگین کنه مشکله و ...

سخت شده همه چی فقط خدارو شکر میکنم خونه پدریم هست برم چند ساعتی اونجا به مادر وپدرم پناه ببرم

ببین مردا عصبانی که میشن حرف زیاد میزنن که واقعا از ته دلشون نیست...اکثر خانما همچین صحبتایی رو شنیدن

شمام جدی نگیر

ولی اگه فکر میکنی رفتارت اشتباه داره حتما به فکر اصلاح باش

اول به نفع خودته و بعد زندگیت

اگه سعی کنی غر نزنی خیلی آرامش بیشتری داری

حرمتا شکسته بشه سخت میشه جمعش کرد