2777
2789
عنوان

چرا اینقدر آمار خیانت جنسی رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعداون‌مردا با خودشون ک رابطه ندارن،با ی زنی رابطه دارن دیگ!!!!!!چرا فک میکنید خانما هیچ نقشی ندارن ...

کاملا درسته

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
منم میخام واکسنشو بگیرم اما برای پیشگیری  از کجا میدونی همشون زگیل دارن

گلی ببین هم واس پیشگیری هست هم درمان اما اگ روزی ۶ ۷ مورد به شما مراجعه کنند آیا باز هم میگید واس پیشگیری. ما با دکتر های زیادی در ارتباط هستیم اون ها از داروخانه میخواندک این واکسن بیارند و ب مردم بدهند چون واقعا آمار این مریضی رفته بالا

باشه. 

🤣🤣🤣 خب وقتی ۱۰ تا مرد باشن که خیانت میکنن ۱۰ تا زن هم که با این مردا هستن دارن به شوهرشون خیانت میکنن

اگه زن خیانت نمیکنه پس کیه با این مردها وارد رابطه شده؟ هوا که نیست زنه دیگه

پسر دانشجو‌ ترم ۷ دبیری زیست 
سیاسی چیه دیگه

هر چقدرم که شما طبق امضاتون اینجا چیزای زیادی در رابطه با رفتار با خانوم ها یاد بگیرین خانوما خوششون نمیاد آقایون بیکار تو سایت زنونه پرسه بزنن اگه هم میخوای چیزی یاد بگیری بهتره فقط خواننده باشین و نظر ندین

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
گلی ببین هم واس پیشگیری هست هم درمان اما اگ روزی ۶ ۷ مورد به شما مراجعه کنند آیا باز هم میگید واس پی ...

ایوااای پس اوضاع خیلی خرابه 

بنظرت ایرانیش خوبه ؟ من استخر زیاد میرم میترسم بگیرم  

من قضاوت نمیکنم اما یه دوست داشتم وقتی با پسرا قرار میذاشت پسره میگفت کجا بریم؟ میگفت بیرون سرده خون ...

بعضی از زنا اصلا این کار منبع درامدشونه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین