2777
2789
عنوان

چرا اینقدر آمار خیانت جنسی رفته بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 74 پست
تاپیکو سیاسی نکن  @نی_نی_یار_3     سلام نینی یار جان این تاپیک تاپیک خوبیه این کا ...

سیاسی چیه دیگه

کاربر مرد از وقتی اومدم اینجا چیزای زیادی در مورد رفتار با خانوم ها یاد گرفتم که خیلی در زندگی بهم کمک کرد این تنها دلیل حضورم در این سایته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون هیچکس قبول نمیکنه ک مشکل جنسی داره 

پیش سکستراپ نمیره چون خجالت میکشه 

فکر هم میکنه من از همه توانمند تر هستم 

همسرشم میره با یکی دیگه 

ب همین راحتی 

به خاطر همینه ک میگن بینش ب بیماری از همه چیز واجب تره 

بچها این‌حقیقت داره که از طریق آب استخر هم زگیل تناسلی منتقل میشه؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خییلی ربط داره ریشه همه خیانت ها همینه البته فکر میکنن این ازادیه

شما مسائل با هم قاطی میکنی، آزادی که طالبش هستن، آزادی جنسی نیست. چقدر فکرتون محدوده، چرا دنیاتون فقط تو جنسیت و ... هست که تا صحبت از آزادی میشه فکر میکنید منظور آزادی جنسی و .... است

مردها عموما خائنا

به هر حال مردها هم با یه زن خیانت میکنن به طرفشون

نصف قضیه هم مال زناس

انشاالله خدا آدم خائنو ذلیل کنه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️