2777
2789
عنوان

مشهد سوغاتی از کجا بخرم

451 بازدید | 15 پست

سلام دوستان مشهد سوغاتی از کجا بخرم و کلا شما کجا خرید میکنی که قیمتش مناسب باشه میگن بازار رضا گرونه

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می خواستم همون بگم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

الماس شرق

پروما

پاژ

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

اگر منظورت از سوغاتی 

زعفرون و نبات و زرشک و اینجور چیزهاست 

برادران حسینی فروشگاه خوب و کامل داره و قیمت هاش هم مناسب و جنس هاش شیک 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊

برو بازار فردوسی قیمتاش خوبه 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

اگه خشکبار و زعفران میخوای برادران حسینی عالیه

اگه لباس میخوای ۱۷شهریور پاساژ زیاد داره قیمتاش مناسبم هست 

الماس شرق و آزادشهر هم برای خرید خوبه.

اابته من خودم بیشتر از مرکز شهر خرید میکنم و خیابان های اطرافم

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
اگر منظورت از سوغاتی  زعفرون و نبات و زرشک و اینجور چیزهاست  برادران حسینی فروشگاه خوب و ...

نزدیکه حرمه؟کلا هم زرشک و زعفرون هم لباس واینا

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!