2777
2789
عنوان

مشهد سوغاتی از کجا بخرم

451 بازدید | 15 پست

سلام دوستان مشهد سوغاتی از کجا بخرم و کلا شما کجا خرید میکنی که قیمتش مناسب باشه میگن بازار رضا گرونه

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خواستم همون بگم 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

الماس شرق

پروما

پاژ

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه

اگر منظورت از سوغاتی 

زعفرون و نبات و زرشک و اینجور چیزهاست 

برادران حسینی فروشگاه خوب و کامل داره و قیمت هاش هم مناسب و جنس هاش شیک 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊

برو بازار فردوسی قیمتاش خوبه 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

اگه خشکبار و زعفران میخوای برادران حسینی عالیه

اگه لباس میخوای ۱۷شهریور پاساژ زیاد داره قیمتاش مناسبم هست 

الماس شرق و آزادشهر هم برای خرید خوبه.

اابته من خودم بیشتر از مرکز شهر خرید میکنم و خیابان های اطرافم

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
اگر منظورت از سوغاتی  زعفرون و نبات و زرشک و اینجور چیزهاست  برادران حسینی فروشگاه خوب و ...

نزدیکه حرمه؟کلا هم زرشک و زعفرون هم لباس واینا

سرسری رد شو و زندگی کن،دقت! دق ات میدهد..!