2777
2789

واسه بچه هام رویا بونل ۳ سفارش دادم میخوام بدونم چطوره،تعریفشو شنیده بودم ،توی فروشگاه هم که ظاهرا تست کردیم خوب بود،اگه کسی داشته این مدلو بیاید بگه ایا خوبه واسه خوابیدن ،نرمی و سفتیش چطوره؟و فنرها توی بدن حس نمیشن موقع خواب

سلام خوشخواب منم رویاست  مدلش فراموش کردم اما جز بهترین خریدام  وااااقعا راضیم رویا عال ...

گلم میشه ببینی مدلش چیه،من خودم مدل سوپر آرام رویا رو که الان اسمش شده بونل ۴ ،۱۶ ساله دارم واقعا معرکست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودم همینه چند سال پیش خریدم 

برای من تا ۹۰ کیلو تحمل میکرد که ادم ۱۳۰ کیلویی حدودا یک ماه روش خوابید یه ذره کف خواب شد 😂 بعد به نمایندگی گفتیم اومدن  درستش کردن تقریبا 

و گرنه کلا چیز خوبیه 

درجه سفتی و نرمیش چطوره و فنراش حس نمیشه توی بدن؟

نه حس نمیشه 

نرم هستش که راحت بخوابی 

ولی یه سفتی با حالیم داره 

مثل تشک تو اغلب هتل ها هستش 

چون اونا هم این رو میزارن که چیز متوسطیه هم کسی که عادت داره رو زمین بخوابه راحته هم اونی که دوست داره رو تخت بخوابه