2777
2789

مانفری 30 تومن دادیم هم چشن یلداوهم جشن صد گرفتن خیلی هم خوب برگزار شدفقط یکسری وسایل دکوری رومامانها ازخانه اوردن مثل هندوانه وکدو تژیین شده 

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جانم  اشکال نداره،بالاخره هر مادری یه کاری رو انجام بده درست میشه  بهتر از اینکه پول ...

آره دخترمنم مدرسه ی دولتی میره اما ما رفسنجانیم واینجا اکثرا وضع مالیشون خوبه وچیزای خوب میارن فقط دوسه نفر هستن که درتوانشون نیست آخه من قشنگ تزیین واینام بلدم ولی اگه بخوام کیک خامه ای درست کنم سخت میشه

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
اینجا چندروز پیشم تعطیل شد باز با شاد درگیر میشم این شاد ول کنمون نیست

ما هم هفته پیش دو روز اخر هفته تعطیل شد ولی توی شاد ، دو صفحه کاربرگ دادن براشون بنویسیم،تدریس نداشتن

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
آره دخترمنم مدرسه ی دولتی میره اما ما رفسنجانیم واینجا اکثرا وضع مالیشون خوبه وچیزای خوب میارن فقط د ...

چه عالی ، همون کیک عالیه دیگه کلی هم زحمت داره 

دستتون هم درد نکنه 

مدرسه دختر من یه تعدادی واقعا ندارن و یه تعدادی زیادی دارن 

و بیشترشون عین ما متوسط هستن 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
چه عالی ، همون کیک عالیه دیگه کلی هم زحمت داره  دستتون هم درد نکنه  مدرسه دختر من یه تعد ...

آره عزیزم کیک واقعا زحمت داره🤦‍♀️😍اینجام چندنفر هستن که واقعا ندارن وتحت نظرکمیته هستن

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
مدرسه ی دخترم امروز جشن دارند. ژله تک نفره برای همه‌ی کلاس درست کردم+ کیک که میگیرم

من واسه یه مهد کیک درست کردم تجربه اولم بود دعا کنید خوششون بیاد تمام تلاشمو کردم🥲

قدر ثانیه ثانیه زندگیتو بدون روزهای خوب کنار آدمای خوب برنمیگردن....