2777
2789
عنوان

بستن لوله زنان

2433 بازدید | 45 پست

سلام کسی لوله هاشوبسته میخوام ببینم عوارضش چیه من دوتابچه دارم سومی هم توراهه شوهرم همش میگه بروبندازش ولی من چون دوسال پیش سقط داشتم دیگه دلم نمیخواداین یکیو بندازم میگم من سزارینی هستم راحت موقع دنیااومدن بچه لوله هاموببندم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
بستن لوله
2
100%
بستن لوله
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن حتی اگه ۳یابیشترهم بچه داشته باشی تاموقعی که زیر۳۰سال باشی نمیبندن 

اگه شمابالای ۳۰سال داری بادکترت مشورت کن وگرنه به همسرت بگووازکتومی انجام بده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ببخشید... خیلی درد داره چجوریه؟ دوس دارم ببندم ۲ تا بچه دارم  ۲۳سالمه فک نکنم ببندن

میگن دوره نقاهتش زیاده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
میگن دوره نقاهتش زیاده 

اگه همراه سزارین باشه هم دوره نقاهت داره؟ من فکر میکردم درد نداشته باشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

میگن حتی اگه ۳یابیشترهم بچه داشته باشی تاموقعی که زیر۳۰سال باشی نمیبندن  اگه شمابالای ۳۰سال دا ...

بالای 30هم باشی نمیبندن.میگن سه تا بچه باید باشن و سزارینی هم به دنیا اومده باشن،بهم گفتن مجوز از خانه بهداشت باید بگیری،هر چی گفتم قبول نکردن

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
وازکتومی انجام میدن؟کجا؟

میگن متخصص اورولوژی انجام میده ولی مطمئن نیستم