2777
2789
عنوان

بنظرتون تعبیر این خواب چیه

80 بازدید | 9 پست

ساعت ۵صبح خواب دیدم پسرخالم یه سگ داره سگه هم آروم بود بعد پسرخالم داشت به دوستش میگفت من سگامو نمیپزم گناه داره حیوون. منن همین جور که کنار سگه بودم (تو خوابم پسرخالم باعثش شد کاملا ناخودآگاه سگ رو گاز گرفتم) بعدش ولش کردم بنظرتون معنیش چیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سگ‌تو خواب دشمنه،مواظب دور وبریات باش به هر کسی اعتماد نکن ،دشمنی در قالب دوست و آشنا ،حرفاتو‌درد دل ...

آره سگ میگن دشمن هم تعبیر میشه تو خواب، بنظرت این که گازش گرفتم خوبه یا بد؟ ربطی به پسرخالمم داره مثلا شاید آدم خوبی نباشه؟ چون اون باعثش شد

آره سگ میگن دشمن هم تعبیر میشه تو خواب، بنظرت این که گازش گرفتم خوبه یا بد؟ ربطی به پسرخالمم داره مث ...

نه ربطی به پسر خالت نداره ،ولی خودتم در حق کسی بدی نکن ،این که گازش گرفتی یعنی اعتماد بیجا، به هر کسی اعتماد زیاد نکن 

خدایا تقاصمو بگیر امین