2777
2789
عنوان

توروخدا بیایین

333 بازدید | 32 پست

با شوهرم دعوام شده بود الان فهمیدم از سه روز پیش ک دعوا کردیم بیو اینستاشو برداشته دارم از حرص میمیرم

حالا بعد دعوا من رفتم منت کشی ک آشتی کنیم اینا ب جهنم چرا سرهر دعوایی باید اون کارو کنه دارم خفه میشم

بیوش چیبود؟؟

متاهل و متعهد🤌🤨

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر این داری خفی میشی؟😐 عجب..

خب دعوامون ک هیچ همینکه عاشق بودنش ب ی دعوا بستگی داره ک دعوامون میشه دیگه هیچ حسی ب من نداره و اینکه همه خبردار میشن ک بیو شو برداشته حتمن قهرن

چندسالتونه؟

همه عمر برندارم سر از این خمار مستیکه هنوز من نبودم که تو در دلم نشستیتو نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتددگران روند و آیند و تو همچنان که هستیچه حکایت از فراقت که نداشتم ولیکنتو چو روی باز کردی دَرِ ماجرا ببستی
😂😂😂من با طرف دعوام میشه اسمشو تو گوشیم به عنتر و گاو و خر تغییر میدم بعد که اوکی شدم درستش میکنم& ...

واس تورو کسی نمیبینه ولی اینستارو باخبر میشن

بدشم پس کی قراره بزرگ شیم خیلی بچگونس این کارا