2777
2789

بچه از امروز عصر تا حالا یه اسمی به ذهنم رسید اما نمیدونم کیه فقط میدونم مال کارتونه زمان بچگی هامه الان هم چون نمیدونم کیه کفری شدم میخوام بخوابم ولی نمیتونم 

اقای شینسه نیناگابا کیه ؟؟؟؟ مال کدوم کارتونه . تو نت سرچ کردم پیداش نکردم

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارتون ای کیو دیگه. اون مرده که موهاش دم اسبی بود پیرهنشم سرمه‌ای بود.

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼
کارتون ای کیو دیگه. اون مرده که موهاش دم اسبی بود پیرهنشم سرمه‌ای بود.

خدا خیرت بده انگار بهم دیازپام دادی روح و روانم راحت شد ههههههههه

به قول جناب ژنرال که با عصبانیت می‌گفت شین سههه!!!

شب بخیر حالا راحت بخواب⁦☺️⁩

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر⁦🖐🏼⁩💎زیباترین افسانه‌های عاشقانه، مال اوناییه که از همه دیرتر به هم رسیدن💕زیباترین نگرانی‌های پدرانه مال یعقوب بود که سالها انتظار یوسفش رو می‌کشید💗 قشنگترین شهادت سهم اون سرداری شد که سی و نه سال به این دَر و اون دَر زد ولی سرآخر قسمتش شد در بامداد جمعه از پشت سر به دستور مستقیم شیطان بزرگ ترورش کنند💖 و یک روز خواهد رسید که دعای وعجل فرجهم از پایان ذکر صلوات برداشته خواهد شد💚 به امید اون روز قشنگ صبر می‌کنیم و منتظر می‌مونیم: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌼

حالا برو بخواب شب بخیر 😂😂😂

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

ای کیوووووو ساااااان حالا زوده، چه عجله ای داری برای خواب

صبح تا حالا بیدارم 

از عصر تا حالا هم به خاطر اقای شینسه کلافه بود 

فکر کن به همه خواهر برادرم زنگ زدم پرسیدم نمیدونستن کیه 

داداش کوچیکم گفت نمیدونم کیه فقط یه روانپزشک میشناسم میخوای معرفیت کنم هههههههه 

الانم داغونم از بی خوابی

صبح تا حالا بیدارم  از عصر تا حالا هم به خاطر اقای شینسه کلافه بود  فکر کن به همه خواهر ...

قدر برادر کوچیکه رو بدون، سایو جان😂 ریشه ی مشکل رو درک کرده😂😂😂

منکه میبینی بیدارم، از ۱۲ خوابیدم، تازه الان دوباره بیدار شدم.

چجوری میتونی این همه نخوابی؟