یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همه ما تنهاییم تنهایی تو ذات همه ما هست حتی اونایی که یار دارن گاهی احساس تنهایی میکنن اما خب درسته که ما موجود اجتماعی هستیم و واقعا به یکی تو زندگیمون نیاز داریم اما باید این واقعیت و قبول کنیم که تنهاییم
بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها
از آنجایی ک هرشب کلی تاپیک خیانت وجدایی میبینی .ب نظر من ب ی ورت هم نباشه .
برو از همون تنهاییت استفاده کن امروز شوهر دیلاق من نزاشت با دوستم تا ی مسیر کوتاه برم دوستم آدم سالمیه وخودش ماشین داره .حسوده نمیزاره باکسی بیرون برم.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
پشمانت را نگهداربرای اونایی ک کتک میزنن خیانت میکنن خسیسن.خانواده مزخرف دارن بیکار ومعتادن تازه شوهرمن مثلا آدم خوبیه .خرجی ومحبت واینا هست ولی نمیزاره برم وخودشم وقت نمیکنه منو ببره بیرون همش خونه خونه خونه گندیدیم توخونه
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم