2777
2789
عنوان

من به همسرم خيلي حس تنفر دارم به زور بخاطر بچه هام باهاش زندگي ميكنم

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 32 پست
گاهی آدم خسته میشه  خیلی ها نمیتونن جدا شن .مجبورن نفرین می کنن

☹️☹️

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایطت خیلی شبیه منه منم در حال تحملم هزاربار خواستم برم ولی منم دو تا بچه دارم پاسوز اونا هستم ...

دقيقا شوهر منم با گاو فرقي نداره بخدا

فقط به خاطر خدا

بچه هام به جونم بسته هستن

واقعا اخلاقش حرص درار هست حق داری دست تنها بزرگ کردن بچه هم سخته همین که هست درامد دارید خوبه دیگه ولی با کارهای همسرت به نظرم همون نیستش راحت تری فکر کن اصلا نیست زندگیت رو بکن به خودت و بچه هات برس چاره چیه عزیزم متاسفانه زن ها همیشه فداکار هستن و بچه شون اولویت شون هست

🖤✌️
تو که از دل ما خبر نداری

میدونم شرایط سختی دارین ولی خوب جوون هرادم برای خودش عزیزه برای خانواده اش مگه ماخلق کردیم که به راحتی بگیم بمیره جدایی برای این موقع هاست

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم

خيلي دلم شكست برات اميدوارم خوشبختي رو پيدا كني🤲🏼❤️

بازم ي هموطن ديگه كه قبل از شناخت همسرش بچه دار شده

درك نميكنم چرا عجله ميكنيد؟ چندسال زندگي كنيد ببينيد اصن هموني هست كه ميخواستيد

چه جوری ارزومیکنین طرف بمیره هرچندادم بدی باشه ولی نباید یکیونفرین کرد اونم بابای بچه هات که خوب بچه ...

دقيقا وقتي اينطور ارزو ميكنم بازم پشيمون ميشم چون بچه هامو خيلي دوست دارم ،دوست ندارم بي پدر و يتيم بشن ،دوست دارم پدر داشته باشن و به پدر تكيه داشته باشن ،بي پدري خيلي سخته ،واسه بچه هاش پدر خوبيه

تهش از خدا ميخوام به راه راست هدايت بشه ،خدا هم كه جواب نميده،ميگه هميني كه هست

خيلي دلم شكست برات اميدوارم خوشبختي رو پيدا كني🤲🏼❤️ بازم ي هموطن ديگه كه قبل از شناخت همسرش  ...

بچه دوم و سوم بدون اجازه و مشورت من،باردارم كرد

تو هيچ گونه از مسائل زندگي با من مشورت نميكنه