2777
2789

يه اخلاقاي خاصي داره اصلا و ابدا اهل محبت كردن نيست ابدا ،من كنارش ٢ساعت گريه كنم نميگه اخه چرا ميكني مثل خر ميمونه بي عاطفه هست شديدا

به شدت خودسر و بدون مشورت همه كارهاشو انجام ميده بي فكر هستش تهش هم ته چاهه و پشيمان و حرصش واسه منه

مهمترين مسائل زندگيمون همين بوده بدون مشورت و تهش خرابكاري وحرص و غصش واسه من

و هميشه ٧صبح تا١شب سركار حتي روزهاي تعطيل

دعا ميكنم بميره راحت بشم از شرش

خودمو بچه هام  بمونيم زندگي كنيم

من الان طلاق نميگيرم واسه اينكه بچه هام زير دست زن بابا نيوفتن بد بخت بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر همچین مسائل نفرین میکنی؟💔

نفرین نکن برمیگرده خودتو میگیره

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

چقد شبیه منی

انگار خودم نوشتم اینو

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

من طرز فکرم اینه بچه بدون پدر و زن بدون همسر  واقعا  زندگیش سخته چون تجربه دارم خودم  پس اینقد  ناشکری نکن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

الان فک میکنی اینجوری بچه هات خوب بزرگ میشن؟ مامانشون از باباش متنفره و آرزوی مرگشو داره

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼

چه جوری ارزومیکنین طرف بمیره هرچندادم بدی باشه ولی نباید یکیونفرین کرد اونم بابای بچه هات که خوب بچه که پدرشودوس داره

به نظرمن🙂بعضی ادماجوری میان توزندگیت که حالت خوب میشه ولی جوری میرن که ویران میشی😊من خوبم