2777
2789
عنوان

بابام برا تولدم ک شب یلداس طلا خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 62 پست
بهش گفتم  تو جی برام خریدی گفت من پول طلا ندارم ولی ی جیز دیکه خریدم دروغم میگه

حالا عکس طلاتو بزار دلمون باز بشه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا عکس طلاتو بزار دلمون باز بشه

گرمی ۲ میلیون و خرده ای حریدم شد ۱۳ میلیون و نیم 

خورشم چیزی برام نگزفته پی ام داد بهم همونو خریدی کلا هنگ‌کردم به جای تشکزش بود

گرمی ۲ میلیون و خرده ای حریدم شد ۱۳ میلیون و نیم  خورشم چیزی برام نگزفته پی ام داد بهم همونو خ ...

مبارکت باشه عزیزم بگو بابام وظیفه ای نداشته اینم اگه خریده از سر لطف بوده انتظاریم ازش ندارم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

گرمی ۲ میلیون و خرده ای حریدم شد ۱۳ میلیون و نیم  خورشم چیزی برام نگزفته پی ام داد بهم همونو خ ...

خانوادت حتما زیاد از این کارا برات میکنن که براش عادی شده و هعی توقعش میره بالاتر 

درسته ؟

خیلی خوشگله  مبارکه  خوشبحالت امشبم تولد من بود ... فقط یه کیک خرید شوهرم  از طرف ...

خودتو برا این چیزا ناراحت نکن ارزش نداره من جای تشکرش میگف فقط همین؟ 

اصلا هنگ‌کردم جن دیقه دیگه جوابشم ندادم 

خانوادت حتما زیاد از این کارا برات میکنن که براش عادی شده و هعی توقعش میره بالاتر  درسته ؟

ن اصلا بزا خواهرم طلا گزفتن گفتن تولدت برا توهم میگیریم اولین بار بود 

ففط وضع بابام بد نیس بهم زنگ زد میگف ۳۰ گرم بخری😐میشه ۶۰ میلیون

چقدر پروعه ببخشید ... خواهرت مجرد یا متاهل ؟ 

مجرد ۱۷ سالشه 

بخدا هنگ کردم نمیدونستم چی بگم دیگ جوابشو ندادم بهشم از اون روز زنگ نزدم هی زنگ میزنه جرا بهم زنگ نمیزنی چرا اینقد بیخیالی 

خیلی پررتو تر از این حرفاس با حرفاش خیلی ازارم داده 

این یه داد و دعوای اساسی لازم داره 

نه فقط طلای عروسیمو ی مقدار دارم همین۴۵ گرمی مبیشه

بهش بگو از سرتم زیاده 

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎