2777
2789
عنوان

وبازهم دردسرمهماني پاگشا😐😍

591 بازدید | 50 پست

دوستان برادرزادم تازه عروسي كرده ميخوام پاگشاكنم براعقدشون قرمه سبزي وزرشك پلودرست كردم باژله وسالادسوپ ومخلفات،الان نميدونم چي درست كنم اينقدهم وسيله گران هست كه آدم توش ميمونه،لطفا بگيدچي درست كنم يه دسرراحت هم بگيدكه ازشب قبل بتونم آمادش كنم ممنون

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دسر ترامیسو درست کن بزار یخچال تا فرداش.

من برای مهمونی پاگشا برای خواهرشوهرم، زرشک پلو و سوپ خامه و سالاد اندونزی و کشک بادمجون و برای دسر هم خاگینه هویج و پان اسپانیا درست کرده بودم. خیلی شلوغ شده بود

تو همون زرشک پلو و سوپ خامه و سالاد اندونزی و ترامیسو درست کن

تیرامیسو با بيسکوئيت پتی بور، کیک خیس، دسر لوتوس خیلی خوشمزس البته وسایلاش یکم زیاده

باهزينه كم آخه تعدادمون بالاس ماشاالله،

دسر راحت اگه میخوای باید بری سمت آماده ها مثل ژله کرم کارامل یا ازین شکلاتیااا که فرمند میزنه 

شكلاتي هاكه باشيرمخلوط ميشه؟

دسر ترامیسو درست کن بزار یخچال تا فرداش. من برای مهمونی پاگشا برای خواهرشوهرم، زرشک پلو و سوپ خامه ...

شوهرم صداش دراومده ميگه ازكجابيارم چندمدل غذادرست كني ميگه همون زرشك پلوبامرغودرست كن بره پي كارش،بدنيست يه مدل شاايدكوكوسبزي قالبي هم كنارش درست كردم

فسنجون و باقالی پلو با گوشت..سالاد فصل.سبزی خوردن.بورانی اسفناج.ترشی.ژله بستنی یا کرم کارامل.نوشابه ...

فسنجون يه عالم گردوميخواد🤕

شوهرم صداش دراومده ميگه ازكجابيارم چندمدل غذادرست كني ميگه همون زرشك پلوبامرغودرست كن بره پي كارش،بد ...

کوکو سبزی کنار زرشک پلو نمیخونه ' میخوای همون مرغ رو بذار با دو نوع پلو یکی مخلوط کن مثل باقالی پلو یکی ساده با زرشک