2777
2789
عنوان

چی کار کنم چاق بشم؟

489 بازدید | 13 پست
سلام من 28 سالم با قد 160 فقط 40 کیلوام! ازمایشاتم نرماله دکتر تغذیه هم رفتم یه لیستایی میدن که باید ادم بیکار باشه صبح تا شب بشینه بخوره کپسول و شربت های ویتامینه و اشتها اورم خوردم وقعا این لاغریم افسردم کرده
خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه تاپیک داریم توش نکات خوبی گفته شده اگه وقت بذاری نکاتشو یاداشت کنی بهت کمک میکنه شروع کن و ادامه بده ما اونحا تا عید رقابت میکنیم
به امیدافزایش وزن از ۵۴/۳۰۰ تا۷۰. 54/300»56/600» 57/900»59/600»60/700»63/400» 67 » ... الهی و ربی من لی غیرک💞💓💓💞
منم خییییییلی لاغر بودم وزنم ۴۵ بود قدم ۱۶۵ سال کنکورم ۲۰ کیلو چاق شدم 😨 علتش هم فقط بخاطر این بود نصفه شب مثلا ساعتای ۳ شب شام میخوردم ولی الان دو سال شده میخام کم کنم نمیتونم همون ۶۵ موندم 😣😣
منم 40 کیلو بودم از اینکه همه بهم میگفتن لاغری عذاب میکشیدم.تا اینکه پودر بومبا گرفتم میریختم تو شربت میخوردم.من پرتقالیشو گرفتم.گیاهیه عوارض هم نداره .الان هم دو ساله وزنم شده 50 کیلو و تغییری هم نکرده