2777
2789
لطفا بگید چند ساعت بعد از آمپول اقدام داشتین وجنسیت بچتون چیه؟؟؟؟ممنونم
دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چهاردهم زدم و پانزدهم و شانزده رفتم سونو که آزاد شده بود راستم و چپم ده بود ... یازدهم اقدام داشتم در صورتی که دکتر گفته بود چهارده .... دخمل باردارم
فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
کلا همه چیزم قاطی شده...من میخام برای عید اقدام کنم. ماه پیش رفتم دکتر زنان معاینه کرد دارو داد ازمایشم داد گفت جوایشو بیار بردم بازم دارو داد...میگم من عید میخام اقدام کنم گفت برو برای عید بیا😀 ولی من این ماه کیت تخمک گذاری گذاشتم دوخط نشد...میترسم تخمک نداشته باشم یا تنبلی تخمدان بگیرم.میگم برم دکتر معاینه کنه دارو بده یا صبر کنم اسفند برم؟؟؟
positive energy😚❤خداااااااااجووووووون شکررررررت
بنظرم برا اسفند طبیعی اقدام کن و برا بعد عید برو دکتر دارو بده تا عید و خونه تکونی و استرش تموم شه و خیالت راحت باشه چون بعدش باید مراقب باشی
چون شانزدهم رفتم سونو نگفت فقط گفت مایع آزاد شده و منم پانزدهم تا هجدهم یه شب درمیون اقدام داشتم و ولی چپم 10بود ... موقعی که فولی راستم شبچهاردهم امپول آزاد شد یه چند لحظه از درد موندم .... ولی هیچ وقت تا حالا تخمک آزاد میکردم درد نداشتم .... دردش خیلی کوتاه بود