2777
2789
عنوان

خانمهای باردار یه سوال داشتم

123 بازدید | 19 پست

شما تو ماه آخر بارداری سفر رفتید یانه من الان هفته تقریبا 36 هستم 

خانوادم 2 ساعت بامن فاصله دارن به نظرتون برم 2 روز دیدنشون یانه 

مادرم میگه نیا میترسه درد زایمان بگیره من رو میگه اگه میای ساک بیمارستان هم بیار 😅

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

معلومه که نمیرم

سفر فقط تو سه ماهه دوم مجازه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من هفته ۳۷بندر عباس لب دریا بودم😹

دو روز قبل از زایمانمم رفته بودیم گردش با خانواده ام و خانواده شوهرم

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که نمیرم سفر فقط تو سه ماهه دوم مجازه

نمیدونم چرا خیلی دلم میخاست برم یک ماه بیشتره ندیدمشون وقتی گفت نیا کلی بعدش گریه کردم 😐 

من نرفتم ولی یکی از فامیلامون تاریخ زایمانش همون موقع بود پاشد اومد از شهر دیگه عروسی خواهرم ما میترسیدبم این وسط اونم بزاد برامون کار درست کنه خداروشکر بخیر گذشت هفته بعدش بچش دنیا اومد😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نمیدونم چرا خیلی دلم میخاست برم یک ماه بیشتره ندیدمشون وقتی گفت نیا کلی بعدش گریه کردم 😐 

دیگه ماه اخر باید مامانت بیاد پیشت

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من هفته ۳۷بندر عباس لب دریا بودم😹 دو روز قبل از زایمانمم رفته بودیم گردش با خانواده ام و خانواده ش ...

چه قدر خوب 

من که الان چهارشنبه شب چله دعوتمون کردن مامانم میگه نرو خونشون آخه طبقه سومه میگه با اونهمه پله واجب نیست 

چون سابقه زایمان زودرس دارم 

چه قدر خوب  من که الان چهارشنبه شب چله دعوتمون کردن مامانم میگه نرو خونشون آخه طبقه سومه میگه ...

پس اصلا نرو. به ریسکش نمی ارزه. انشالا نی نی که بدنیا اومد با خیال راحت هر کجا خواستی برو. 

امروز روز منه    
مادرتون درست گفته. منم ۳۶ هفته زایمان کردم. بنظرم نرید یا اگر رفتید ساک زایمان رو همراهتون ببرید

ممنون عزیزم بنده خدا میترسه چون الان آمپول پروژسترونم میزنم 

ولی خیلی گریه کردم دوست داشتم برم

چه قدر خوب  من که الان چهارشنبه شب چله دعوتمون کردن مامانم میگه نرو خونشون آخه طبقه سومه میگه ...

اهااا خب نرو عزیزم این چند هفته هم صبر کن انشالله بسلامتی ک نینی رو بغل کردی بعدش برو این ور اون ور 

من تو بارداریم هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر ...عوضش برا زایمانم دهنممممم سرویس شد

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
دیگه ماه اخر باید مامانت بیاد پیشت

نمی تونه تا زایمان بیاد هم پشت کنکوری داره واسه دی امتحان داره همم که یک ماه نمیشه خونشون ول کنه