تموم_زندگیم_همسرم مدیر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1906 عنوان نوزاد ده روزه همراه با دستشویی بزرگش بادمعده هم میزنه | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 31 پست صداش بلندهطبیعیه؟؟از چیه؟؟من خودم اصلا غذاهای نفخ دار نمیخورم اینجوری بگم نون و برنج نمیخورم فقط گوشت ابپز میخورم چیکار کنم؟؟ 1401/09/28 | 22:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نون_و_ریحون2 عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 2677 حتما داره که میزنه دیگه😂😂😂 من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4855 طبیعیه..... بذاروروجک راحت باشه😂 من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
ajemw عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 11941 عزیزم 😂😂😂😂بزار خودشو رها کنه دل درد بگیره جیغ بزنه خوبه 😂😂😂😂کم دیدم نوزاد کوچولو ک گ و ز بده 😂😂😂😂
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8503 ن کاریش ندارم منظور مشکل خاصی نباشه؟؟ اووووف بچه من اسوه این بادها بود همه میگفتن چون تو بارداری پیاز و هندوانه زیاد خوردی از اون فرض کن تلفنی با دوستی یا آشنایی حرف میزدم پشت تلفن می شنید خجالت میکشیدم میگفتم بچه س 🤣🤣🤣من پیاز زیاد میخوردم که پر مو سه الان ولی خیلی کم پیش میاد
توت_فرنگی_هستم عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 3272 اووووف بچه من اسوه این بادها بود همه میگفتن چون تو بارداری پیاز و هندوانه زیاد خوردی از اون&n ... حالا پر مو شد؟ مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻♀️
آش_داغ عضویت: 1401/08/29 تعداد پست: 420 اووووف بچه من اسوه این بادها بود همه میگفتن چون تو بارداری پیاز و هندوانه زیاد خوردی از اون&n ... حالا پر مو شد؟ عاشق غذا🤪🤤🌭🍕🍭🍒
صحراى_زيبا عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 3907 الهي بگردمشاز اول .... اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ
تموم_زندگیم_همسرم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 1906 😐 چرا نون و برنج نمیخوری بچه اذیت نشه دیگ
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8503 حالا پر مو شد؟ معمولی 🤣🤣😞آخه من و شوهرم کم مو هستیم وحشت داشتم بچه م هم کم مو شه
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8503 حالا پر مو شد؟ معمولی 🤣🤣🤣آخه من و شوهرم کم مو هستیم وحشت داشتم بچه م هم کم مو شه
توت_فرنگی_هستم عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 3272 معمولی 🤣🤣😞 آخه من و شوهرم کم مو هستیم وحشت داشتم بچه م هم کم مو شه خدا حفظش کنه عزیزم همینطور نینی گوزوعه استارتر رو،خدا براتون نگه داره بچه هاتونو💚 مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻♀️
history عضویت: 1398/12/10 تعداد پست: 8503 خدا حفظش کنه عزیزم همینطور نینی گوزوعه استارتر رو،خدا براتون نگه داره بچه هاتونو💚 فدات شم 😘😘😘باحال گفتی