بچه ها دیشب در مورد اینکه شب یلدا به کراشم پیام بدم یا نه پرسیدم ازتون. کراشم همکارمه 26 سالشم هست تا حالا یه بار در حد 5 تا جمله در مورد کار چت کردیم. امشب پیامی ک میخوام یلدا بهش بدم آماده کردم تو پی وی خودم فرستادم. عکسشو میذارم فقط ببینید خوبه همینو بفرستم یا کوچیک میکنم خودمو. تو پست اول میذارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم ارتباطتون در چه حده, ولی به عنوان کسی که دوست پسرش بعد دو سال قربون صدقه رفتن من یهویی بهم گفت ببخشید منظوری نداشتم و حرفام از سر خواهر برادری بوده و من حسابی خورد شدم، با اینکه کلی خودم رو براش میگرفتم، ازت خواهش میکنم پیشقدم نشو، اگر ایشون هم به شما علاقه ای داشته باشه بالاخره نشون میده. هیچ وقت خودت رو کوچک نکن
مثلا چجوری نخ بدم. مثال بزن من انجام بدم خدا خیرت بده
همینکه ساده بنویسی سلام آقای.... امیدوارم حالتون خوب باشه، یلداتون مبارک🌹💫، بهتر از اون عکس 🍉🕶عه به نظر بنده!🌝🥴😂، یا از این عکسایی که آماده اند شعر دارند و آرزوهای خوب کردند و رسمی اند....