2777
2789
عنوان

این پیامو بفرستم خوبه؟؟؟🌹🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 74 پست

حالا که اصرار داری بفرستی

کاملا رسمی پس تبریک بگو

سلام اقای فلانی

یلداتون مبارک باشه. شب قشنگی داشته باشید

هرچند، یلدارو کی تبریک میگه اخه :/

پسرا در قید و بند این چیزا نیستن اصلا

یهو دیدی خوند

چیزی هم نگفت ضایع شدی

انقدر مارا نترسان از نبود و رفتنت...گیرم از دریای ما یک استکان کم شد ، که چه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندوانه رویاهایتان شیرین انار موفقیت هایتان پر دانه پسته ی خاطراتتان خندان قصه ی زندگیتان خوش و ...

آها اینجوری بدم؟ آره خوبه فک میکنه به همه دادم ب اینم دادم

میخوام سر صحبت باز کنم دیگه. پس چی😂😂😂😂

اخه طرف در جوابش چی میتونه بگه،😂😂،،نهایتش میگه ممنونم،،بعدش شما نمیپرسی که شب یلدا خونه کی جمع میشین که🤩😂😂

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

حالا که اصرار داری بفرستی کاملا رسمی پس تبریک بگو سلام اقای فلانی یلداتون مبارک باشه. شب قشنگی دا ...

نه بابا از خداشه پیام بدم حرف بزنه. سری پیش سر بحث کار پیام دادم خودش الکی حرف می‌زد. ولی ایده خوبی بود مرسی

نمی‌دونم ارتباطتون در چه حده, ولی به عنوان کسی که دوست پسرش بعد دو سال قربون صدقه رفتن من یهویی بهم گفت ببخشید منظوری نداشتم و حرفام از سر خواهر برادری بوده و من حسابی خورد شدم، با اینکه کلی خودم رو براش میگرفتم، ازت خواهش میکنم پیشقدم نشو، اگر ایشون هم به شما علاقه ای داشته باشه بالاخره نشون میده. هیچ وقت خودت رو کوچک نکن

مثلا چجوری نخ بدم. مثال بزن من انجام بدم خدا خیرت بده

همینکه ساده بنویسی سلام آقای.... امیدوارم حالتون خوب باشه، یلداتون مبارک🌹💫، بهتر از اون عکس 🍉🕶عه به نظر بنده!🌝🥴😂، یا از این عکسایی که آماده اند شعر دارند و آرزوهای خوب کردند و رسمی اند....