2777
2789
عنوان

دوستانی که لاغر شدید تجربه تون بهم بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 86 پست
چرا عزیزم حلقه هم میزدم یمدت توی خونه دو سال پیش.حقیقت ش،واسه تفریح بود.اعتقادی بهش ندارم. من معجزه ...

من چهارماه عمل کیست انجام دادم به روش سزارین .میخام حلقه بزنم میترسم.خیلی لاغرشدم ولی دوست دارم زودتر شکمم آب بشه عجله دارم چون حس قشنگیه😊زیره جدیدا خیلی استفاده میکنم چون رحمم گفتن گرم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اصلا شکم ندارید ؟

تخت تخت نیست.اما خیلی خیلی کمه.  الان من راضی ام از خودم چون لاغر تر از این دوست ندارم. از قدم دو کیلو بیشترم.باشگاه هم قبلا که میرفتم مربی م همینو میگفت که خوبی و لاغر تر زیبا نیست.البته سلیقه ای هست دیگه. ولیوقتی اندازه میخورم شکمم واقعا خیلی خیلی کوچیکه. 

سلام گلم.راز موفقیت من کاهش بشدت پایین کربوهیدارت بود مثلا نون برنج ماکارونی فست فود شیرینی جات مصنو ...

سلام عزیزم رژیم خاصی گرفتی عزیزم؟.یعنی چقدر صبحونه و ناهار و شام میخوردی و چی میخوردی؟

ورزش چقدر میکردی؟

حتي مهموني ميري هم تو پيش دستي غذا ميكشي؟

نه عزیزم .مهمونی که میرم کامل و به اندازه مثل جمع میخورم.یه بشقاب که خیلی زیاد پر نیست اما کمم نیست.نوشابه مثلا نصف لیوان. از هرچی میخورم اما معمولی.ولی دو روز بعدش توی خونه کمی رعایت میکنم بخاطر مهمونی که خب قطعا بیشتر از خونه خوردم. عزیزم ببین من مثلا شب یلدا آجیل خوردم اما مثلا یه کف دست. همه چیز میخورم اما در حد اندازه .اصلا سادم‌نمیاد بگم فلان چیز رو نخوردم بخاطر رژیم. من فقط شیرینی جات نمی‌خورم اصلا .چون هم قندم لب مرزه هم پوستم رو کدر میکنه و کمی جوش میزنم. الان مثلا قند با چای.اکثرا نمی‌خورم اما قندها رو مثلا یک قند رو به ده تیکه ی ریز خورد کردم اندازه ی عدس مثلا.گاها دو تا از اون تیکه ی ریز با چای میخورم.کلا این شده روتین و سبک زندگی من. اصلا بحث رژیم و فکرش رو ندارم. اونقدر انجام دادم شده.. دیگه اصلا شده روتین زندگیم

نه عزیزم .مهمونی که میرم کامل و به اندازه مثل جمع میخورم.یه بشقاب که خیلی زیاد پر نیست اما کمم نیست. ...

مننونم دوست عزيز 

من بارها وزن كم كردم برگشته 

روتين زندگيم ايراد داره 

وقتي به وزن دلخواهم رسيدم احساس ميكنم الان بايد جبران روزايي ك نخوردم رو كنم 

چاق و چاقتر شدم

مننونم دوست عزيز  من بارها وزن كم كردم برگشته  روتين زندگيم ايراد داره  وقتي به وز ...

خواهش میکنم عزیزم.

ایوای اصلا اینجوری نباش بنطر من کلا سبک زندگی تو عوض کن.بقدری حالت خوب میشه که حد نداره. کلا اونموقع که وزن کم میشه معده کوچیک میشه ... دیگه نباید خیلی زیاد بخوری که دوباره معده بزرگ‌بشه. لاغری خیلی حس خوبی.من اونموقع که چاق بودم نسبتا... حالم خوش،نبود انگار.نه بخاطر اندام ها... نه...

بخاطر نفس نفس زدن.بخاطر عدم احساس سبکی. بخاطر تنبل بودن.وقتی که وزن کم کردم دیدم چقدر سبک بودن احساس خوبی داره . یادمه توی باشگاه چند نفر بودیم که اونا اصلا وزن کم نکردن و فقط من تلاش م زیاد بود... جوری با حسرت نگاهم میکردن.... اما من دیگه خسته شده بودم از اون هیکل با اون همه مرض...