2777
2789
عنوان

دوستانی که لاغر شدید تجربه تون بهم بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 86 پست
میفهمم عزیزم. منم بخاطر بارداری کلی داروهای هورمونی مصرف کردم. هم چاق شدم هم پریودم بهم ریخت. قدم 1 ...

به نظرم خوبه منم دقیقاعین خودتم هرکی میبینه میگه چه اندامی البته بادوتازایمان ویه بارداری ناموفق شکمم تخت تخت ولی خودم دوست دارم یکم توپربشم

عزیرم چطور ثابت نگهداشتی من میترسم رژیم ترک کنم برگرده 

عزمزمه من رژیم رو ول کردم کلا. چون هر وقت اسم رژیم میاد قشنگ پرخوری من شروع میشه.

من هرچیزی میخورم ولی به اندازه. هرچیزی دلم بخواد از پفک و چیپس بگیر تا بهترین غذاها. کلا شیوه ی زندگیمو عوض کردم.مثلا داخل بشقاب های میوه منظورم همون میوه خوری غذا میخورم.شبا حتما شام میخورم ولی ساعت ۸.اونم به اندازه.هر هفته دو بار هم وزن میکنم خودمو.گاهامسافرتی جایی برم یکی دو کیلو زیاد میشم تا میام خونه دو سه روزی خیلی کم میخورم تا جبران بشه.در کل فقط اندازه میخورم وگرنه اصلا اسم رژیم توی ذهن م نمیارم.تازه هر وقت غذا باب میلم باشه اونروز اتفاقا تا دلم بخواد میخورم مثل قورمه یا ماکارونی.چون بشدت دوست دارم ولی وزنم ثابت نگهداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۲کیلو کم کردم تو ۶ ماه ...الان یکم شرایط روحیم اکی نیست فردا ریپلای کن بهت بگم

وای خوش به حالت هرموقع حالت خوب بود بیزحمت بیا جواب بدا من هی چک میکنم تاپیکو واقعا نیاز دارم به کمک

بلع درسته باید روش تغذیه عوض بشه همون کم خوری وسالم خوری ممنون ازتون گلم 

بله عزیزم .خواهش میکنم.در کل وقتی یمدت اندازه بخوریم دیگه عادت میکنیم.ولی در کل من روزایی که زیاد بخورم فرداش رعایتم بیشتره. که جبران بشه.حس زیبایی هست تناسب اندام  و سلامتی.

عزیزم ناهار اکثرا برنج. ولی شام نان. شام رو هرچی زودتر بخوریم واقعاااااا تاثیر فوق العاده ای داره رو ...

عالیه واقعا من کالری شماری می کردم خستم کرده شمردن کالری دو روزه سالم خوری و کم خوری دارم فعلا کم نشدم زیادم نشدم نمیدونم کم میشم یا نه ۸ کیلو باید کم کنم

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت.‌‌..
عالیه واقعا من کالری شماری می کردم خستم کرده شمردن کالری دو روزه سالم خوری و کم خوری دارم فعلا کم نش ...

عزیزم بنطر من کم خوری کنید. اصلا کالری اینا رو بندازید دور.توی میوه خوری غذا بخورید.یمدت عادت میکنید.پیام های قبلم رو هم اگر خوندید گفتم دوستم با دمنوش کم کرده و فوق العاده هم راضی هست.

عزیزم بنطر من کم خوری کنید. اصلا کالری اینا رو بندازید دور.توی میوه خوری غذا بخورید.یمدت عادت میکنید ...

اره عزیزم دیدم

همون کم خوری بهتر و بادوام تره به نظرم 

ممنون عزیزم💋

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت.‌‌..
تجربه ای درمورد حلقه ندارید 

چرا عزیزم حلقه هم میزدم یمدت توی خونه دو سال پیش.حقیقت ش،واسه تفریح بود.اعتقادی بهش ندارم. من معجزه ای که در کم خوری یا در واقع بهتره بگم اندازه خوری... دیدم در چیز دیگری ندیدم.فقط ذهن م رو من تغییر دادم که قرار نیست داخل بشقاب پلو خوری غذا بخورم.الانم اونقدر تمرین کردم واقعا میگم گرسنه نیستم همش.ولی اسم رژیم میاد قشنگ دست و پام میلرزه و همش باید بخورم و تجربه داشتم.بعد عزیزم به پنیر صبحانه گاها کمی زیره سبز میزنم.اونم مجبور نمیکنم خودمو ... فقط اگر به ذهن م بیاد میزنم.. واقعا کم میکنه وزنو. فقط همین‌کارارو میکنم