2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل از کجاست؟

93 بازدید | 9 پست

بچه ها ما هروقت بخواییم بریم عروسی مهمونی یا جایی حتتتماااااا قبلش باید حداقل یه دلخوری و حداکثر دعوا رو داشته باشیم.الانم شب دعوتیم.زنگ زدم که اومدنی شال و کلاهی کهمامان برا پسرمون بافته رو بیار.میگه من از اون راه نمیام.راهی که میاد با خونه مامانم ۵ دقیقه فاصله داره.بچم گریه کرد دوباره زنگ زدم که خودش بگو.اونم بهم گفت دست از سرم بردار.تمومش کن.نمیشه☹️

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

احتمالا اینم یه سندرم باشه😄مام اوایل همین بودیم اما الان بهتر شده مثلاً غر میزد خیلی طولش میدی حالا کجا مگه داریم می ریم منم ناراحت میشدم اما الان میپوشه ساکت میشینه تا حاضرشم، صبوری کن به دل نگیر

نور امید خبر از آمدن رنگین کمان می دهد.🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اینطوری نیستیم، اتفاقا برعکس وقتی میخوایم بریم مجلس قبلش خیلی خوشحالیم. 

خوشبه حالتون واقعا.م

همسرم خدایی مرد خیلی خوبیه ها.ولی نمیدونم مشکل کار از کجاست

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/
احتمالا اینم یه سندرم باشه😄مام اوایل همین بودیم اما الان بهتر شده مثلاً غر میزد خیلی طولش میدی حالا ...

والا ۶ ساله صبوری میکنم.البته اونم خیلی صبوری کرده ها باهام.ولی این اتفاق اذیتم میکنه

والا ۶ ساله صبوری میکنم.البته اونم خیلی صبوری کرده ها باهام.ولی این اتفاق اذیتم میکنه

کاملا درکت میکنم ولی تنها چاره آینه زود بگذری و اوقاتت رو تلخ نکنی

کاملا درکت میکنم ولی تنها چاره آینه زود بگذری و اوقاتت رو تلخ نکنی

میگه به اندازه کافی تو کار اعصابم خرد شده تو دیگه دست تز سرم وردار.ولم کن.منم قطع کردم

چقدر اینجا خلوته.کاش یکی بود راهنماییم میکرد واقعا

میگه به اندازه کافی تو کار اعصابم خرد شده تو دیگه دست تز سرم وردار.ولم کن.منم قطع کردم

اومد واکنش بزرگ نشون نده شناخت داری میدونی مشکلش چیه بزار حالش خوب شه ولی سرسنگین باش پیگیر شد بگو ازاین ناراحتم، می‌دونم شاید بازم پیش بیاد ولی حداقل رو هم جمع نمیشه.

اومد واکنش بزرگ نشون نده شناخت داری میدونی مشکلش چیه بزار حالش خوب شه ولی سرسنگین باش پیگیر شد بگو ا ...

اره همیشه مشکلمو بعد از آروم شدن میگم که رو دلم تلنبار نشه.آخه امروزم گواهینامه ام اومده😐