2777
2789

نمیدونم دیگه چکار کنم از دست کاراش همش پنهان کاری یهو گندش در میاد که بعله انقد پول داده خواهر یا برادرش یا مادرش آقا مادرش رو دیگه گفتم مادره برادر و خواهرش چرا کمک مکنه بعد به هیج عنوان زیرش نمیره که کمک کرده میگه دروغ نگو من هیچ پولی ندادم ولی میبینی یه جا نوشته اونم رمزی مینویسه که به ف غ انقدر پول دادم اونا هم پس نمیدن بارها این اتفاق افتاده که پول میده و پس نمیدن خیلی به فکر خانوادشه حالا ما خودمون خانه سازی داشتیم یکی از خانوادش نیومدن کمکش دیگه نمیدونم با چه زبونی بفهمونم که حق من و بچت چرا میدی به این و اون سالای قبل در حد ۵۰۰ بود امسال زده تو کار میلیون کمکاش

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀

شوهر خاله ی منم همینه بیچاره شد خاله م انقدر حرص خورد آخر سر فهمید خانواده ش چقدر مارن الان حدود ۱۵ ساله گذاشتتشون کنار

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار کمک کنه هیچ اشکالی نداره،ولی اگه حق خودتو بچتو نمیده واقعا اینجا حق داری اعصابتو بهم بریزی

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌