امروخودشو کثیف کرده بو بردم حموم ک بشورمش تا گزاشتمش زمین در رفت لیزخورد با صورت خورد ب زمین دوتا دندونای جلوش کمیش شکست.دارم از عذاب وجدان میمیرم دلم براش میسوزه
میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جان عزیزم 😔😔 خیلی بهش محبت و توجه کن. احتیاط یه دکتر هم ببرش
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
وای یا خدا من میزارمش تو وان ی سالشه تکون نمیخوره حموم خیلی خطرناکه دلم خون شد شکسته دندون هاش پسر منم چند بار تو خونه خورده زمین دندون هاش خونی شده خداروشکر نشکسته بود داشتم سکته میکردم
دلم میخواد بمیرم.بعد دعواش کردم ک چرا دستمو نگرفتی چرا در رفتی اونم خیلی ترسیده بودو دردش گرفته بود تو بغلم خیلی حق حق کرد دارم دقققققققق میکنم.همون موقع با گریش خوابید هنوز خوابه
سلام عزیزم. برای پسرم این اتفاق در یک سالگیش افتاد. روز سختی بود. اما خدارو شکر گذشت. عذاب وجدان رو بذارید کنار چون بدترین ضربه رو ب خودتون میزنه. واقعیت اینه ک این مسأله پیش اومده. فرزندتون رو آروم کنید . دردها زود فراموش میشن وقتی یک مادر خوب کنار آدم باشه🥰 دیگه این اتفاقات طبیعیه. دندون شیریه، میوفته. الان دیگ کاری نمیشه کرد.