2777
2789

دوستان من میخوام شکم و پهلوم رو ساکشن کنم و چربی به باسنم تزریق کنم. دکتر خوب کسی رو سراغ دارین؟ همه از دکتر پرنیا و دکتر ترحمی تعریف میکنن. شما اطلاعاتی دارین در این زمینه. ممنون میشم راهنماییم کنین مرسی

حسبی الله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تبلیغ هست تو نی نی سایت که‌نوشته لاغری موضعی با دستگاه

با این دستگاه میخوای انجام‌بدی؟؟

خیلی دارن تبلیغشو میکنن و‌میگن‌خوبه کاش خوب باشه بریم از شر شکم راحت بشیم

ایران من ایران من 🖤
به جز دردش عارضه دیگه ای نداره؟ نتیجه اش خوبه؟ شما انجام دادی؟

ببین هم اینکه دردش خیییییییلی زیاده 

هم خون خیلی زیادی ازت میره 

کلا خیلی سخته بعد تاثیرش هم در حد همون رژیم یا ورزشه 

واقعا کلافه میشی روزی صد بار میگی کاش نمیکردی

من شوهرم لیپوماتیک کرده روزی صد بار میگه غلط کردم تازه اون مرده مقاومت بدنش اصلا با زن قابل مقایسه نیست الان میگه کاش همون پولو میدادم به ی مربی خصوصی حرفه ایی ورزش میکردم

بعد فکر کن با وضع خون و درد ی گن تنگ رو هم باید بپوشه الان سه هفتس ازش خون میره فک کن دیگه چی میمونه از آدم ؟ 

بعد ی بار رفت دکتر میگفت اون سوراخارو با میله باز کرده که خون و آب ازش بیاد در کل اسیر شده 

من پیش دکتر قهرمانی ویزر لیپو کردم خیلی راضیم خیلی خوبه قشنگ عضلات شکمم زده بیرون 

سلام.خانمی شما همچنان راضی هستید؟افتادگی پوست شوم دارید یا نه؟

همراه با ساکشن ابدمینوپلاستی هم کردید

هزینتون چقدر شد

لیپوساکشن رو فقط با تیم دکتر فرخ دادگستری انجام بدید. 

به این دلایل:

اول این که فقط تو اتاق عمل بیمارستان جراحی میکنن. این همه خبرهایی که می شنوید از اتفاقات بد تو جراحی های زیبایی بیشتر به خاطر جراحی تو کلینیک هست که خلاف قوانینه. 

دوم، خود دکتر دادگستری متخصص بیهوشی هستن از دانشگاه شهید بهشتی و تو اتاق عمل بالای سر جراح و تکنسین هستن که مشکلی برای شما پیش نیاد. حتما میدونید که ریسک عمومی جراحی‌ها بیشتر به خاطر بیهوشی هست. 

سوم، نتایج عمل‌های زیبایی‌شون طبیعیه

چهارم و از همه مهمتر پیگیری بعد از عمل تا بهبودی کامل رو به دقت انجام میدن و برای ویزیت و ترمیم شما رو اذیت نمیکنن.

آدرس سایتشون: rosclinic.com 

شماره مطبشون: 02128426308