الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ميگن چون اسپرم پسر سريع تر حركت ميكنه لقاح زودتر اتفاق ميوفته. بنابراين بي بي چك زودتر نشون ميده بتا ...
من پریودم اصلادقیق نمیشه ولی یادم ابان۲۷پریودبودیادمنیس چندروزبغدش قطع شدشاید یکی دوروز بعد..اینم اصلانمبدونستم باردارم چون اقدام نبودیم ولی سه روز پیش بیبی زدم آنی قرمزپررنگ شددوتاخطم..ولی بتا ننوشته فقط نوشته مثبته
الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن 😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
مال من بعد سه چها روز یعنی سیوچهار یا سیو سه روز دیر بوده یا زود عزیزم🤔
سه چهار رو دیگه تاخیر داره.
من سر دخترم چند روز بعد موعدم خط کمرنگ افتاد الان باردارم هنوز جنسیت نمیدونم ولی روز موعد پر رنگ شد سونو هم رفتم دکتر سونو گفت با توجه به محل قرار گیری جفت و ضربان قلب احتمال پسر بودنش بیشتره.
بی بی چک رو ۲روز بعد موعدم زدم یه هاله کمرنگ افتاد.دو سه روز صبر کردم باز تست زدم خطش پررنگتر شد رفتم آزمایش مثبت بود.از قبل تحت نظر پزشک بودم بهش زنگ زدم دو سه روز بعد رفتم پیشش سونو واژینال کرد گفت ۵ هفته و ۴ روز هست قلبش میزد🥰
سه چهار رو دیگه تاخیر داره. من سر دخترم چند روز بعد موعدم خط کمرنگ افتاد الان باردارم هنوز جنسیت نم ...
خب من اقدام نکرده بودم راستش ناخواسته بود چن روز که از پریودیم گذاشت همینجوریی الکی ی تست دادم چون میدونستم جوابش منفیه اما در کمال ناباوری مثبت بود اخه من قرص اورژانسی مصرف کرده بودم و احتمالا اثر نکرده ..در ۲۴ساعت اولم دوتا خوردم