2777
2789
عنوان

جنسیت بچه دوم

963 بازدید | 26 پست

سلام رفقا یسوال داشتم راهکارقطعی ک قبل سونوگرافی انتی واتومالی بشه فهمیدنینی چیه هست؟کنجکاوم بدونم الن تو۵هفته هستم.. ممنون میشم اگه کسی دونست بهم بگه 

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان

آزمایش خون حدود ۱/۵ هزینه‌شه، قطعی میگه، سونو ان‌تی که خیلی قطعی نیست

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميگن چون اسپرم پسر سريع تر حركت ميكنه لقاح زودتر اتفاق ميوفته. بنابراين بي بي چك زودتر نشون ميده بتا زودتر نسبت به دختر بالا ميره.

حالا ببين بي بي چك شما زود مثبت شد يا بعد از تاخير پريود مثبت شده؟

ميگن چون اسپرم پسر سريع تر حركت ميكنه لقاح زودتر اتفاق ميوفته. بنابراين بي بي چك زودتر نشون ميده بتا ...

من پریودم اصلادقیق نمیشه ولی یادم ابان۲۷پریودبودیادم‌نیس چندروزبغدش قطع شدشاید یکی دوروز بعد..اینم اصلانمبدونستم باردارم چون اقدام نبودیم ولی سه روز پیش بیبی زدم آنی قرمزپررنگ شددوتاخطم..ولی بتا ننوشته فقط نوشته مثبته

الهی آرزویم راباحکمتت یکی کن  😍فعلا اول راهم ومنتظر..ان شاء الله هرچی ب صلاحه بشه وسالم صالح باشه..براهمه تودلیادعاکنین سالم بدنیابیان
هیچ.الکی خودتو اذیت نکن.من همه رفتم الکی بود

ولی سر دخترم سوزن داخل ادرار درست نشون دادم وسیاه شد

مال من بعد سه چها روز یعنی سیوچهار یا سیو سه روز   دیر بوده یا زود عزیزم🤔

سه چهار رو دیگه تاخیر داره.

من سر دخترم چند روز بعد موعدم خط کمرنگ افتاد الان باردارم هنوز جنسیت نمیدونم ولی روز موعد پر رنگ شد سونو هم رفتم دکتر سونو گفت با توجه به محل قرار گیری جفت و ضربان قلب احتمال پسر بودنش بیشتره.

ولی سر دخترم سوزن داخل ادرار درست نشون دادم وسیاه شد

واسه من پسر نشون داد ولی دختر بود🤭تست جوش شیرین کف کرد.علایمو تو نت زدم پسر نشون میداد.بتا و عدد مام و اینا رو دیدم پسر نشون میداد ولی دختر بود😁😍

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
واسه من پسر نشون داد ولی دختر بود🤭تست جوش شیرین کف کرد.علایمو تو نت زدم پسر نشون میداد.بتا و عدد ما ...

خخخ جالبه اینام بجورسرگرمیه وگرنه قطعی نمیشه گفت.. راستی بیبی چکتون زودنشون داد یادیر؟چندهفته متوجه شدبن؟

خخخ جالبه اینام بجورسرگرمیه وگرنه قطعی نمیشه گفت.. راستی بیبی چکتون زودنشون داد یادیر؟چندهفته متوجه ...

بی بی چک رو ۲روز بعد موعدم زدم یه هاله کمرنگ افتاد.دو سه روز صبر کردم باز تست زدم خطش پررنگتر شد رفتم آزمایش مثبت بود.از قبل تحت نظر پزشک بودم بهش زنگ زدم دو سه روز بعد  رفتم پیشش سونو واژینال کرد گفت ۵ هفته و ۴ روز هست قلبش میزد🥰

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
بی بی چک رو ۲روز بعد موعدم زدم یه هاله کمرنگ افتاد.دو سه روز صبر کردم باز تست زدم خطش پررنگتر شد رفت ...

عزیزم خداحفظش کنه..منم ی‌ دخملی دارم یکسالو ده ماهشه

عزیزم خداحفظش کنه..منم ی‌ دخملی دارم یکسالو ده ماهشه

ای جونم.خدا حفظشون کنه برات.

واسه من اولی پسره این دختره.دعا کن سالم بیاد بغلم.

سه چهار رو دیگه تاخیر داره. من سر دخترم چند روز بعد موعدم خط کمرنگ افتاد الان باردارم هنوز جنسیت نم ...

خب من اقدام نکرده بودم راستش ناخواسته بود چن روز که از پریودیم گذاشت  همینجوریی الکی ی تست دادم چون میدونستم جوابش منفیه اما در کمال ناباوری مثبت بود اخه من قرص اورژانسی مصرف کرده بودم و احتمالا اثر نکرده ..در ۲۴ساعت اولم دوتا خوردم

سه چهار رو دیگه تاخیر داره. من سر دخترم چند روز بعد موعدم خط کمرنگ افتاد الان باردارم هنوز جنسیت نم ...

ببخشید ضربانش چند بود . محل قرار گیریی جفت یعنی چی من خلفی بود ولی مارژینال پایینه .در سمت راست رحممه بعد ضربانشم ۱۶۴ بود