2777
2789
عنوان

شوهرم

278 بازدید | 18 پست

بچها  من باید چیکا کنم 

نامزدم وقتی با من حرف نیزنه مشت تلفن اگه پشت خطی بیاد میگه خانومم  پشت خطی اومد برم میام 

ولی اگه با کسی دیگ بحرفه من زنگ بزنم برم پش خطش انگار ن انگار الان نیم ساعت  من بش زنگ زدم داش  حرف میزد الان انگار ن انگار 

یعنی شما بودید ناراحت نمیشدید من حتی ازش یک کلمه نمیپرسم با کی حرف میزدی 

ولی در کل این حرکت ناراحت کننده نیس خدایی  هوففففف چه ب خوردی کنم الان زنگید؟؟؟؟

خیلی با احترام و محترمانه بگو بهش.همین

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ک من چقد حساسم رو این موارددددد حتی روی سین پیام هامم حساسمممم

منم🤦🏻‍♀️

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻

فک نمیکنم روششونو عوض کنن

اما اگه براش خاص و مهم باشی حتمن همون کاریو میکنه ک برا تلفن بقیه میکنه

البته ممکنم هست فک کنه کار مهمی نداره و بعدم زنگ زدم طوری نیست ک نباید اینطور فک کنه

حق با توا.بنظرم اولویتش تو هر چیزی باید شما باشی ولاغیر

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
فک نمیکنم روششونو عوض کنن اما اگه براش خاص و مهم باشی حتمن همون کاریو میکنه ک برا تلفن بقیه میکنه ...

پس براش خاص مهم نیستم که این حرکتو میزنه  دیگه 

در هر صورت 

اعصابم خورد میشه با این  کار

پس براش خاص مهم نیستم که این حرکتو میزنه  دیگه   در هر صورت    اعصا ...

بحث همون اولویت بندیاس

باید و باید طبق نظر مشاور اولویت اول مرد خانوادش باشن

ک متاسفانه اکثر جاها شده کاره و پول و مردم غریبه

شخصیتشو بهتر میشناسی و بهتر میتونی بفهمی چه جایگاهی تو زندگیش داری