2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یه لحظه فقط بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 117 پست
عزیزم حقیقت ...اینهایی که اینجا گارد گرفتن  یک مدرسه ابتدایی بروید و بپرسید وضعیت درسی و روحی ب ...

من معلمم 

مادرهای شاغل درسای بچه هاشون خیلی بهتره 

مادرهای تو خونه درس بچه ها افتضاح میگه بلد نیستیم کار کنیم و خودشون رو خلاص میکنن بچه ها هم از نظر بهداشت داغون و کثیف چون مادر گرامی تا دو ظهر خواب تشریف دارخ 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
چقدر سوالات شبیهه من بودن  منم دقیقا میخوام اقدام کنم و مشکلم همینه  جواب ها را بخون آن ...

من کارمند بیمارستانم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کارمند بیمارستانم

منم همینطور

بیمارستان شماهم مهد نداره؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من هنوز بچه ندارم

ولی مامانم میذاشت مهد، محل کارش مهد داشت بعد مرتب می‌اومده بهم سر میزده. بابامم همونجا کار میکرده اونم میومده سر زده میزده مرنب

لطفا درخواست دوستی ندید به جز شما دوستهای عزیز😁.
من هنوز بچه ندارم ولی مامانم میذاشت مهد، محل کارش مهد داشت بعد مرتب می‌اومده بهم سر میزده. بابامم ه ...

بازم اینجوری خیلی خوب بوده 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
منم همینطور بیمارستان شماهم مهد نداره؟

قبلا داشته الان دیگه نه 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
من معلمم  مادرهای شاغل درسای بچه هاشون خیلی بهتره  مادرهای تو خونه درس بچه ها افتضاح میگ ...

نفرمایید

فامیل دندونپزشک ایشون گفتن

بچه شاغل ها سالم نیستن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دوستان خیلی خیلی ممنونم که را صبوری راهنماییم کردین 

مخصوصا خانم رویای او که تخصصی راهنماییم کردن

آن شا الله هممون بهترین تصمیم را بگیریم و یه روز حسرت گذشته را نخوریم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
چقدر مامان شاغل بده من مامانم هیچ وقت نبود همش تو مهد بودم یا پیش مامان بزرگم جلسه اولیا مربیان‌نمیت ...

من برعکس خیلی بهش افتخار می‌کنم

با اینکه مامان من حتی کشیک ۲۴ ساعته هم داشت و کلا کارش سنگین بود.

بعدها که بزرگتر شدیم یه هفته دو هفته در سال مارو میذاشت میرفت مسافرت. یا باشگاه و ببرون رفتن با دوستش همیشه برپا بود. منظورم اینه در کنار شغلش خیلیم وقت برای خودش میذاشت. با این وجود من قسمت زیادی از رشد شخصیتی و استقلالم رو مدیون همین اخلاقیات مادرم هستم. همیشه برام الگو بوده. آرزوم اینه که همچین مادری برای بچه‌م شم.

یلنی واقعا همه خانوم های شاغل بچشون را پ ستار بزرگ میکنه ؟ کاش جایی کار میشد کرد که لااقل مهد داشته ...

من اقوام پرستار هستن در امریکا بیمارستانشون مهد کودک داره

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم
من برعکس خیلی بهش افتخار می‌کنم با اینکه مامان من حتی کشیک ۲۴ ساعته هم داشت و کلا کارش سنگین بود. ...

وای دقیقا عزيزم میفهمم چی میگی 👌👌👌👍👍مادر من بیست سال پیش لیسانس گرفت ولی سر کار نرفت الان سه  ساله میره سر کار حقوقی نداره رسمیم نیست برا این که حوصلش سر نره میره من واقعا تفاوت‌ کیفیت زندگیمون میفهمم قبلا مادرم میخوابید تا ظهر یادمه دبستان با وجو این که مدرسه دو دقه پیاده تا خونمون فاصله داشت خیلی وقتا خواب میموند همه نمره هام خوب بود ولی انضباطی برا همین کم میدادن ؛الان که ساعت‌ هفت میره سر کار منم کنکوری قشنگ بیدارم میکنه صبحونه می‌خوریم عصر که برمیگرده خسته جسمی هست ولی ازلحاظ  روحی خیلی شاده اخلاقش خیلی خوب شده قبلا همش با هم دعوا میکردیم ،بعد جالب اینجاست غذا پختند کار خوندم بهتر از قبل شده 😶😂واقعا انتقال بهترین چیز برای یه خانمه امیدوارم منم مثل شما خانم خانما رشته خوبی قبول شم😍😍😍😘

همین الان به لطف هزاران هزار کارمند خارجی و ایرانی مشغول در گوگل داریم به هم پیام میدیم ما داریم تو جهان بدون مرز زندگی میکنیم  و هر ایرانی خارج از کشور اول به جامعه جهانی دوم به وطنش خدمت میکنه 😃😃😃کاش فکرمون گسترش بدیم و در حالی که از خدمات جامعه جهانی بهره مند میشیم مرزکشی های تعفن بار نژادی جنسیتی رو  کنار بزاریم😘😘اسمم عسله موقع ثبت نام یه چیزی نوشتم
وای دقیقا عزيزم میفهمم چی میگی 👌👌👌👍👍مادر من بیست سال پیش لیسانس گرفت ولی سر کار نرفت الان سه &n ...

دقیقا زندگی ادم نظم میگیره. من مامانم هی میگه دیگه خودمو بازنشست می‌کنم بعد تو تعطیلات عید که سرکار نمیره قشنگ نظم زندگیشون میخوره بهم و افسردگی میگیره.

مرسی عزیزم لطف داری❤😍😘

مطمئن باش اگر مادرت شاغل بود بالای خسیست خرج خونه همنمیداد ...دیدم میگم گلم .....همینکه مادر بالای س ...

نه دراون حد نیس!فقط یه سری خرجا به نظرش بیخود میاد 

مامانم خیلی وقتا خیلی چیزا دوس داشته که به سختی به دست اومده

یا مثلا آرزوشه بتونه به پدرومادرش کمک کنه

اگه شاغل بود هیچکدوم اینا براش حسرت نمیشد

میدونم خیلی حق میگم ولی لطف کن لایک نکن داداچ😬