2777
2789
عنوان

خانمای شاغل یه لحظه فقط بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 117 پست
اره اصلا حوصله منو داداشمو نداره بهم میگه بیا پیش خودم کار کن ولی میگم اصلاااااو چون میدونم کارش چقد ...

عزیزم حقیقت ...اینهایی که اینجا گارد گرفتن  یک مدرسه ابتدایی بروید و بپرسید وضعیت درسی و روحی بچه هایشاغل و خانه دار و مقایسه کنید خودتان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از معلمها بپرسید البته که همه جا استثنا هم هست ....

اتفاقا برای مدرسه و سال های بدشون خیلی بهتره .یه بچه فامیلامون کلاس توله ولی طفلی هر  وز با گری ...

بله بخاطر همین میگن حتما پیش دبستانی برن هم مهارت های دست ورزی قوی میشه هم بلد میشن چجوری تو کلاس رفتار کنن هم وابستگی کمتر میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغلم 

تصمیم دارم اقدام کنم اما نمیدونم بعدها بچمو کجا بزارم چون مادرم شهر دیگست 

دلم میخواد بعد بچه دار شدن شاغل بمونم .بچه رو ۹ ماهگی میشه سپرد ب مهد؟ البته کار من ۳روز در هفتس

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
عزیزم چرا گارد میگیری شما اعصاب نداری آنوقت چطوری هم کار بیرون هم خونه هم همسرداری هم بچه داری می‌کن ...

ارامش دارم ک شما عصبی میخونی عزیزم

بچه های ما حتی در بدترین شراایط بقول شما تربیتی هم ک باشن

باز اولین چیزی ک یاد میگیرن اینه اگه نظر و سلیقه ای دارن فقط مربوط به خودشونه

مادر شاغل ما بهمون یاد داد هرکی خانه داره بازم قابل احترامه و بهترین تصمیمو میگیره

مادر شاغل هم همینطوره هیچکدوم زیر سوال نمیرن

ولی بنظر میاد یسریا ک مثلا تربیت بهتری دارن هنوز اینو درک نکردن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دقیق نمیدونم ولی پرستارو  پارسال یادمه که از صب ۷ تا ۲ میمومد ۳ تومن کاریم نمیکرد فقط صبونه بچه ...

چ خوب 

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
عزیزمممممم حتما بهش میرسی، فقط باید بدونی هدفت چیه؟

آن شا الله امیدوارم 

فقط مشکلم اینه بچه بیارم تنونم به جفتش برسم هم بچه هم کار 

ببخشید یه سوال بخوام تو مباحث مالیاتی قوی بشم و قوانین را به زبون راحت یاد بگیرم راهی و چاهی هست؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
عزیزم حقیقت ...اینهایی که اینجا گارد گرفتن  یک مدرسه ابتدایی بروید و بپرسید وضعیت درسی و روحی ب ...

نه ولی با این که مامانم شاغل بود ولی لباسمون چاشنی که میزاشت حتی تکلیفمون همیشه آماده حاضر بود ناهار فردا رو شب قبل درست میکرد شام سر وقت من هیچ وقت تو این چیزا کمبود نداشتم فقط بحث دیدن خودش بود

من شاغلم  تصمیم دارم اقدام کنم اما نمیدونم بعدها بچمو کجا بزارم چون مادرم شهر دیگست  دلم ...

پرستار بگیر واسش اینجوری بچه راحت تره

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پرستار بگیر واسش اینجوری بچه راحت تره

خوشم نمیاد کسی بیاد خونم تصمیمم مهده

آن شا الله امیدوارم  فقط مشکلم اینه بچه بیارم تنونم به جفتش برسم هم بچه هم کار  ببخشید ی ...

هر چند وقت یه بار به سایت سازمان حسابرسی سر بزن. اونجا بخشنامه های مالیاتی  که هر کدوم تغییر کرده میاره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

من شاغلم  تصمیم دارم اقدام کنم اما نمیدونم بعدها بچمو کجا بزارم چون مادرم شهر دیگست  دلم ...

چقدر سوالات شبیهه من بودن 

منم دقیقا میخوام اقدام کنم و مشکلم همینه 

جواب ها را بخون آن شا الله به کارت بیاد دوست داشتی شغلت را هم بگو

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
خوشم نمیاد کسی بیاد خونم تصمیمم مهده

باید مهد خیلی خوب پیدا کنی که خلوت باشه به بچه برسن

آره میشه ،اگه مادرتم برایه چند سال بتونه بیاد شهر شما هم خوبه ،همکارم پدر مادرش شمال بودن برایه ۳ سال اومدن تهران اجاره کردن بعد دیگه دوباره برگشتن شمال بچه ها پرستار براش اومدو میرفت مهد 

هر چند وقت یه بار به سایت سازمان حسابرسی سر بزن. اونجا بخشنامه های مالیاتی  که هر کدوم تغییر کر ...

ممنون عزیزم