اون لایه سبزش جدا از قرمزست. قرمزه رو خامه کشی کرده سبزه رو دورش چسبوند با همون خامه میچسبه ؟موقع برش از هم جدا نمیشن؟🥺 میخوام درست کنم میترسم موقع برش از هم جدا بشن آبروریزی شه جلو مهمونام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
ولی به نظرم شماهم ریسک نکن برای مهمونات جیز دیگه ای درست کن یبار که مهمون نداشتی ای مدلو درست کن قلقش دستت بیاد
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
مایه کیک رو دو قسمت میکنی و به یک قسمت دو قطره رنگ خوراکی قرمز و به یک قسمت رنگ خوراکی سبز میزنی بعد اول رنگ سبز رو میریزیم داخل قالب بعد رنگ قرمز رو دقیق از وسط میریزیم روی مایه سبز و این میاد پخش میشه میره تو فر و به اون حالت شکل میگیره
من غیر اینکه این مدلی درست نکردم چون اصلا بلد نیستم کیک درست کنم این مدلی هم نخوردم تا حالا کیک😁
😅😅چرا من کلا زیاد کیک درست میکنم اتفاقا الانم مشغول درست کردن کیکم برای یلدا یه مدل سختم انتخاب کردم حوصله درست کردنشم ندارم😣