2777
2789
عنوان

خانم هایی که کیک می‌پزند و قنادهای عزیز میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8540 بازدید | 36 پست
قرمز خامه نیست نگا کن حفره حفره داره سبزه هم رولته که با خامه دور کیک فیکس شده چرا باید جدا بشه؟ ب ...

اره قرمزه کیکه دور کیک رو خامه زده بعد رولت سبز رو دور کیک چسبونده

آها پس یه روز قبل باید درست کنم ممنونم از کمکت عزیزم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خامه که روش نیست کیک قرمزه رو درست کرده با رنگ قرمز ،اونوقت رولت رو با خامه چسبانده به کیک

اره میدونم قرمزه کیکه دورش رو خامه زده میخواستم ببینم رولت سبزه از کیک قرمزه جدا نمیشه موقع برش زدنش...😨

من تاحالا درست نکردم این مدلی 

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

ولی به نظرم شماهم ریسک نکن برای مهمونات جیز دیگه ای درست کن یبار که مهمون نداشتی ای مدلو درست کن قلقش دستت بیاد

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

عزیزم این رولت نیست

مایه کیک رو دو قسمت میکنی و به یک قسمت دو قطره رنگ خوراکی قرمز و به یک قسمت رنگ خوراکی سبز میزنی بعد اول رنگ سبز رو میریزیم داخل قالب بعد رنگ قرمز رو دقیق از وسط میریزیم روی مایه سبز و این میاد پخش میشه می‌ره تو فر و به اون حالت شکل میگیره

ایده قشنگیه ولی، موفق باشی تو اجراش، بنظرم خوب به کیک استراحت بدی بهتر بچسبن به هم و اینکه شهد غلیظ هم بزن

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
عزیزم این رولت نیست مایه کیک رو دو قسمت میکنی و به یک قسمت دو قطره رنگ خوراکی قرمز و به یک قسمت رنگ ...

اره عزیزم این مدلی هم هست ولی فیلمشو دیدم کلا جداست سبزش رولت درست کرده بود با خامه چسبوند به کیک قرمزه

من غیر اینکه این مدلی درست نکردم چون اصلا بلد نیستم کیک درست کنم این مدلی هم نخوردم تا حالا کیک😁

😅😅چرا من کلا زیاد کیک درست میکنم اتفاقا الانم مشغول درست کردن کیکم برای یلدا یه مدل سختم انتخاب کردم حوصله درست کردنشم ندارم😣