2777
2789
استرس نداشته باش استرس بگیری اگه حامله هم باشی اصلاااا واست خووب نیس ۲ روز دیگه برو ازمایش همه چی ...

آره ولی دست خودم نیست همش استرس دارم.دوس دارم زودتر از این وضعیت دربیام دل درد پریودم دارم اما نشدم.خدا کنه حامله باشیم 

آره ولی دست خودم نیست همش استرس دارم.دوس دارم زودتر از این وضعیت دربیام دل درد پریودم دارم اما نشدم. ...

ایشااااللله عزیزم😍😍😍😍😍

ازمایش بده ک خیالت راحت باشه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس صبر کن تا اون موقعه  منم به احتمال زیاد همون ۳۰ ام برم اگه نشم چون دل درد پری رو دارم

منم دل درد دارم اما تنگی نفسم دارم.با پهلو درد و کمردرد شدید و پاهامم درد دارن.کلا همه بدنم درد میکنه

فردا میدم چون دیگه نمیتونم صبر کنم.هرچند موعدم ۲ دی هستش

ایشالله ک مثبت باشی

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
منم همینجوریم iuiانجام دادم اما بیبی چک منفیه😔

عزیزم چقد هزینش شد؟اولین باره انجام میدین؟

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
از اولش که آی یو آی کردم با تودم میگفتم نمیگیره...اما از روز دهم به بعد توهم دارم همش احساس تنگی نفس ...

گلم بعد چندسال اقدام ای یو ای کردی؟چقد هزینه شد؟منم باید انجام بدم

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
آره ولی دست خودم نیست همش استرس دارم.دوس دارم زودتر از این وضعیت دربیام دل درد پریودم دارم اما نشدم. ...

عزیزم از دادی منم دقیقا علاعم تو رادارم .امروز سیزده ای یو ایم ماه دوم بیبی گذاشتم منفی شده ،😔ایشاا... شما مثبت باشی

عزیزم از دادی منم دقیقا علاعم تو رادارم .امروز سیزده ای یو ایم ماه دوم بیبی گذاشتم منفی شده ،😔ایشاا ...

نه چون امروز یکم لکه بینی داشتم دیگه نرفتم آز بدم منتظرم پریود بشم.هرچند زنگ زدم به دکترم گفت شاید لک لانه گزینی باشه و گفت بی بی چک زیاد معتبر نیست قبل از موعد پریودی بخصوص.