2777
2789
عنوان

همورویید خارجی

149 بازدید | 12 پست

سلام دوستان لطفا لطفا هرکسی که اطلاع داره نظر بده و از خودش چیزی نگه ممنون...من بیرون زدگی خارجی داشتم یه دوسالی هست فکر میکنم ب خاطر یبوست اینام بود ولی ن خونریزی داشتم ن درد موقع دفع یکم درد داشتم اونم اگر دیربه دیرمیرفتم الان عمل کردم دوروزه اون گوشت اضافه رو بریدن خونریزی خیلی کم دردم هم همینطور 

سوالم اینه الان اندازه یه عدس یا کوچیکتر هست داخل معقدم ب نظرتون به خاطر بخیع هاس چون هنوز نکشیدم یعنی اون بخیه ها از کنار فشار میان اون یه تیکه مونده و حس میکنم مثل آبسه اس الان ک دست میزنم خواهشا هرکسی اطلاعی داره بگه 

شما عمل کردید خوب شدید ؟! 

من دیروز عمل کردم برای من بیرون زدگی بود چون نه خونریری داشتم نه درد موقع دفع که دیر به دیر میرفتم شاید یکم اونم بیشترموقع ها ن الان فقط میترسم اون یه تیکه بمونع نره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنارش....دکترم میگه چون اونو بخیه زدم برای همینه و ب احتمال زیاد میره من الان دست میزنم عین ابسه اس ...

واسه منم آبسه بود عمل کردم .

زیر پوست حس میشد به اندازه یه نخود 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

اسی منم میخاستم تاپیک بزنم ...برا من شقاق مقعد هسش حین دفع میمیرم و زنده میشم از درد گریه میکنم و میشینم رو بخاری .....دکتر نوشته برا عمل ولی واقعا میترسم چون میگن سخته عملش......برا شما بیهوشی بود یا بیحسی ؟ و اینک دردش خیلی زیاده؟؟ موقع دفع چطور؟ 

ببخش ک خیلی سوال پرسیدم واقعا به جوابت احتیاج دارم خدا خیرت بده 

اسی منم میخاستم تاپیک بزنم ...برا من شقاق مقعد هسش حین دفع میمیرم و زنده میشم از درد گریه میکنم و می ...

عشقم برای من مثل شما نیست من اصلا قبل عمل نه خونریزی داشتم ن دردبرای زیباییش عمل کردم چون خوشم نمیومد برای من بیرون زدگی بود الانم ن عمل کردم خونریزی در حد ی قطره دردمم خیلی خیلی کم یعنی اصلا مسکن نمیخورم برای دوتومن شد برای شمارو نمیدونم دیگ چجوریه باید بری دکتر اون تشخیص بدع