2777
2789
عنوان

افسردگی و بی کاری

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 35 پست
مهارت های که فتی حرفه ای مدرک میده مثل ناخن کاری خیاطی و .....  چون فورا وارد بازار کار میشی فق ...

ناخن کاری و خیاطی که بعد ۳۰ سال بازنشستگی ندارن

من به شددددت نگران اینده ام وقتی پیر شم چه بلایی سرم میاد درواقع از پیر شدن متنفرم و قطعااا تا ۳۰ سالگی اگه بیکار باشم و نمیرم خود کشی میکنم

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من تو ام  با این تفاوت عاشق پزشکی و کارهای آزمایشگاهیم  رشته دانشگاهیت چ ...

رشته میکروبیولوژی که اصلا بازار کار نداره

بچه های علوم ازمایشگاهی که از دانشگاه علوم پزشکی مدرک لیسانس میگیرن به سختی و پارتی میتونن استخدام بشن توی ازمایشگاهای بالینی ارشد وزارت بهداشت هم که از پزشکی سخت تره قبول شدنش😩

برنامه نویسی هم یه مدت میخوندم زبان html و css خوندم( البته نیمه کاره رهاش کردم چون تصمیم به کنکور مجدد داشتم) اونم بازار کار خوبی نداره خیییییلیییییی باید حرفه ای باشی تا پروژه بهت بدن

ناخن کاری و خیاطی که بعد ۳۰ سال بازنشستگی ندارن من به شددددت نگران اینده ام وقتی پیر شم چه بلایی سر ...

سلام وقتتون بخیر، من هم دانشجوی دانشکده علوم پایه بودم و توی رشته ریاضیات و کاربردها  تحصیل میکردم ولی دو ماه پیش انصراف دادم، منم مثل شما به شدت تحت فشارم و کنکور ثبت نام کردم اگه قبول نشم مجبورم برم خدمت سربازی

سلام وقتتون بخیر، من هم دانشجوی دانشکده علوم پایه بودم و توی رشته ریاضیات و کاربردها  تحصیل میک ...

من اگه پسر بودم قطعا استخدام سپاه یا ارتش میشدم هم خیلی هیجان داره (کار با اسلحه و ابزار نظامی) هم از اولین روز که استخدام میشی حقوق میدن هم بعد ۳۰ سال بازنشتگی داره و باز حقوق داری

من اگه پسر بودم قطعا استخدام سپاه یا ارتش میشدم هم خیلی هیجان داره (کار با اسلحه و ابزار نظامی) هم ا ...

بله دقیقا، همینطوره، والا من رفتم واسه استخدامی ارتش ولی متاسفانه رد شدم، قسمت نشد 

خوبه که به وقتش انصراف دادین، چون اگه لیسانس میگرفتین بیشتر از الان افسرده میشدین ،

هنوز انصراف ندادم مرخصی تحصیلی گرفتم این ترمو که برای کنکور بخونم

سال اینده بدون انصراف از دانشگاه میشه کنکور سراسری شرکت کرد (طبق چیزی که سازمان سنجش شهریور ماه گفته)

بله دقیقا، همینطوره، والا من رفتم واسه استخدامی ارتش ولی متاسفانه رد شدم، قسمت نشد 

شما دانشگاه افسری امین و سپاه هم میتونید اقدام کنید برای ثبت نام