2777
2789
عنوان

افسردگی و بی کاری

688 بازدید | 35 پست

خیلی افسرده ام بخاطر بی کاری دانشگاه علوم پایه میرم که هیچ بازار کاری نداره و میخوام انصراف بدم😔

اکثر دوستام کنکور رتبه خوبی اوردن و دارن رشته های علوم پزشکی میخونن علاوه بر درس فعالیت های شغلی دیگه هم دارن (مثلا تدریس دروس مدرسه یا مشاوره) و دستشون توی جیب خودشونه

ولی من حس میکنم از هم سن و سالام خیلی عقب موندم چون ۲۲ سالمه و مجدد میخوام از اول کنکور بدم وضعیت درسیم هم خیلی خوب نیست

مادرم هم اصلا همراهی نمیکنه هر وقت دلش بخواد باهام حرف میزنه هروقت دلش بخواد بی دلیل قهر میکنه به شدت توی تصمیم گیری هام دخالت میکنه حتی اجازه انتخاب رنگ لباسم هم ندارم😭

واقعا خسته شدم ازین زندگی یکنواخت دلم میخواد خودمو بکشم ولی جرعتشو ندارم انگار از همه طرف دست و پام بسته‌س😭

گشنگی بکش از گوشت سگ نخور🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تک میتونی یه مهارت یادبگیری پول دربیاری و بعد بری دانشگاه دو سال دیرتر بری دانشگاه مشکلی پیش نمیاد

چه مهارتی یاد بگیرم که پولساز باشه؟

بعضی از رشته های دانشگاهی متاسفانه محدودیت سنی دارن مثل فرهنگیان خیلی وقت ندارم

اگه هنوز توانشو داری بشین برای کنکور بخون و تلاش کن پزشکی قبول بشی

فقط پزشکی مد نظرم نیست فقط یه چیزی باشه که بازار کار داشته باشه به استقلال مالی برسم ازین خونه برم

چه مهارتی یاد بگیرم که پولساز باشه؟ بعضی از رشته های دانشگاهی متاسفانه محدودیت سنی دارن مثل فرهنگیا ...

مهارت های که فتی حرفه ای مدرک میده مثل ناخن کاری خیاطی و .....  چون فورا وارد بازار کار میشی فقط خرید ابزارشون یکم بالاست

من هم علوم پایه بود انصراف نزدم رشتمو ادامه دادمترسو بودم ...الان پشیمونم توهم رشته ات رو دوست نداری ...

یه رشته ای یه جایی که فقط بشه به سرعت به پول رسید

تو منی یا من تو ام 

با این تفاوت عاشق پزشکی و کارهای آزمایشگاهیم 

رشته دانشگاهیت چیه

والا من برنامه نویسی و طراحی سایت رو پشنهاد میدم 

چون خودمم نظرشو دارم 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵