2777
2789

من دنبال مهد کودک خوب میگردم ی نفر بهم گفته خیابون ناصری ساختمون رنگارنگ ولی نه تاکسی بلد بود نه تو نقشه و بلد نتونستم پیدا کنم کسی می‌تونه کمکم کنه؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

یعنی هیچکس تو بومهن زندگی نمیکنه؟

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای بومهن زندگی میکنید؟؟؟ خیلی جای بدیه...دااااغون و بی کلاس

بله عزیزم اینجا زندگی میکنم تازه اومدم اینجا خونه خریدم ولی بنظرت الان شما راهنمایی کردی؟

وای بومهن زندگی میکنید؟؟؟ خیلی جای بدیه...دااااغون و بی کلاس

درسته خیلی پیشرفته نیست ولی به هرحال آدمهای زیادی اینجا زندگی میکنن بنظرم درست نیست اینجوری صحبت کردن بلاخره هرکس ی شرایطی داره برای زندگی و هرکس برای پیشرفت از جایی شروع میکنه