من دنبال مهد کودک خوب میگردم ی نفر بهم گفته خیابون ناصری ساختمون رنگارنگ ولی نه تاکسی بلد بود نه تو نقشه و بلد نتونستم پیدا کنم کسی میتونه کمکم کنه؟
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون خدایا شکرت منم خونه دار شدم ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه
وای بومهن زندگی میکنید؟؟؟ خیلی جای بدیه...دااااغون و بی کلاس
بله عزیزم اینجا زندگی میکنم تازه اومدم اینجا خونه خریدم ولی بنظرت الان شما راهنمایی کردی؟
وای بومهن زندگی میکنید؟؟؟ خیلی جای بدیه...دااااغون و بی کلاس
درسته خیلی پیشرفته نیست ولی به هرحال آدمهای زیادی اینجا زندگی میکنن بنظرم درست نیست اینجوری صحبت کردن بلاخره هرکس ی شرایطی داره برای زندگی و هرکس برای پیشرفت از جایی شروع میکنه