تازه ازدواج کردم..شوهرم برای یماه رفته ماموریت.از یه جهت بدم میاد برم خونه مادرشوهر.از یه جهت خونه بابام اینا همش باید غرهای مامانمو تحمل کنم.از یه جهتم میترسمتنهایی خونه بمونم😭😭😭😭😭چیکار کنم خدایاااا..همش دارمگریه میکنم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اگه خواهری یا دختر خاله ای داری بگو بعضی شبا باهات بمونه
چند باری ام برو خونه مامانت اینا
والا من خودم عاشق تنهایی ام
مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭 وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....) تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟ صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸
تنهایی که ترس نداره فیلم دانلود کن ببین غذا سفارش بده لم بده اینور اونور آهنگ بذار برقص کتاب بخون پادکست گوش کن دوستاتو دعوت کن به مادر شوهر و مامانتم سر بزن شبم برق یا تی وی رو روشن بذار بخواب تا کم کم عادت کنی