2777
2789
عنوان

خواهر گمشده ی من

1035 بازدید | 35 پست

سلام. داستان زندگی من خیلی طولانی و عجیبه. از حوصله ی جمع خارجه. یه خواهر دارم الان باید چهل ساله باشه. تا حالا ندیدمش نمیدونم کجای دنیاست. باباهامون جدان مادرمون یکیه. نود درصد تهرانه. من جنوبم. بنظرتون چجوری میتونم پبداش کنم. هبچ کس ادرسی ازش نداره. فامیلیشو نمیدونم با مادرمم ارتباطی ندارم چون بازم ازدواج کرده. همیشه تو فکر پیدا کردن خواهرمم هیچ راهیم ندارم. فقط میدونم اسمش زهره است. خودمم سیو پنج سالمه ازدواج کردم. شوهرم میگه کلا بیخیالش شو

اول کار بعد از نی نی سایت🤪

فامیلی خواهرتو میدونی؟

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید اگه اسم و فامیل و ... داری ثبت احوال بتونه کمک کنه بزن نت ببین کجا باید بری

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
فقط میتونی از طریق مادرت پیگیری کنی . لازم نیست اگه دوست نداری باهاش ارتباط خاصی بگیری یه تماس بگیر ...

یه بار تلاش کردم نگفت. گفت زندگیتو بکن کاری نداشته باش بهش

اول کار بعد از نی نی سایت🤪
اگه بدونه چطوری میتونه پیدا بکنه ؟ راهی هست ؟ 

میتونه از طریق ثبت احوال اقدام کنه به نظرم

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
نوشتم که... نمبدونم هیچی ازش نمیدونم

با این همه اطلاعاتی ک داری نه نمیتونی پیداش کنی😑