سلام. داستان زندگی من خیلی طولانی و عجیبه. از حوصله ی جمع خارجه. یه خواهر دارم الان باید چهل ساله باشه. تا حالا ندیدمش نمیدونم کجای دنیاست. باباهامون جدان مادرمون یکیه. نود درصد تهرانه. من جنوبم. بنظرتون چجوری میتونم پبداش کنم. هبچ کس ادرسی ازش نداره. فامیلیشو نمیدونم با مادرمم ارتباطی ندارم چون بازم ازدواج کرده. همیشه تو فکر پیدا کردن خواهرمم هیچ راهیم ندارم. فقط میدونم اسمش زهره است. خودمم سیو پنج سالمه ازدواج کردم. شوهرم میگه کلا بیخیالش شو
برید از اول دنبال مادرتون پیداش کنید خاله مادربزرگ کسی رو کارتون راحتر میشه اگر مادرت خبر نداری و خیلی مصری برو شکایت کن دادگاه حکم میده میتونی از طریق اسم وفامیل نام پدر ومشخصات مادرت پیداش کنی
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
دقیقا مادرت مثل مادر بزرگم هس مادر بزرگم 3 بار ازدواج کرد هر بار ازدواج میکرد بچه میآورد شوهرش میمیرد باز میرفت با یکی دیگه ازدواج میکرد بچه میآورد شوهرش میمیرد باز ازدواج میکرد بچه میآورد باز شوهرش میمیرد