2777
2789
تهران و چند شهر دیگه انلاین هستیم فک کنم شما از مادرای خوشبخت هستید خخخخ 

الان دقیقا بچه های شهرستانها خیلی خیلی باسواد از بچه های ما هستند ،الان یه پسره از شهرستان اومده مدرسه پسرم درسش عااااالی میگه ما همه تو شهرمون درسمون خوبه ،میگه تازه من تو شهرمون شاگرد متوسط بودم ،حالا اومده تهران شاگرد اوله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها الان دو هفته س بخاطر الودگی نمیرن پول سرویسو باید کامل بدیم؟ من سال اوله که سرویس گرفتم قوانی ...

برای ما اول هر ماه میگیره ،کاری هم به تعطیلی اینا ندارن میگه باید بدی،شما چقدر میدید؟

برای ما اول هر ماه میگیره ،کاری هم به تعطیلی اینا ندارن میگه باید بدی،شما چقدر میدید؟

درستش اینه نگیره دیگه حالا دو سه روز تعطیلی نه ولی وقتی نصف ماهو تعطیل بودن پول چیو میگیره؟ 

مدرسه پسر من نزدیکه بخاطر سرما و اینکه از خیابون اصلی باید رد شه سرویس گرفتم ماهی ۳۵۰ تومن

🤍🌱
الان دقیقا بچه های شهرستانها خیلی خیلی باسواد از بچه های ما هستند ،الان یه پسره از شهرستان اومده مدر ...

همش ما کنار بچههام.ن نشستیم حامیشون شدیم معلم هرچی میگه ما باید کمکشون کنیم منم نمیدونم پسرم اصلا یاد میگیره یا نه ولی چاره ای نداریم اسیر شدیم بخدا

خدایا شکرت