2777
2789

من به دخترم شیر خشک میدم خیلی وابسته به شیر 19 ماهشه دودلم بگیرمش یا نه زوده ازشیر 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

پسرم یکسال ۴ماهش هست 

دارم شیر روزش رو میگیرم 

بعد یک ماه شب هم میگیرم

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر یکسالو چندماهشون بود شیرخشک ندادم و پاستوریزه دادم و ۱۸ ماهگی شیشه هم ندادم دیگ

چجوری شیشه ندادی؟ این شیشه پدر منو درآورده

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من ۱۸ماهگی جداش کردم

الان هوا خوب و خنکه و زیاد عطش نمیاره اگه میخای الان بگیرش بجاش بهش شیره انگور و آب قاطی کن بده خیلی خوبه

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
من ۱۸ماهگی جداش کردم الان هوا خوب و خنکه و زیاد عطش نمیاره اگه میخای الان بگیرش بجاش بهش شیره انگور ...

خسته شدم سر شیشه شو همش عوض میکنم باز با دندون هاش پاره میکنه راه میره تو خونه کل خونه لک شیر 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

پسرم یکسال ۴ماهش هست  دارم شیر روزش رو میگیرم  بعد یک ماه شب هم میگیرم

این روش خوبه

به من گفتن یه باره از شیر گرفتی بچه دچار بحران شدیدی میشه و اشتباهه حتی تو نمودار رشدش هم مشخص بود یهو افت کرد و باز برگشت به حالت قبلش ولی ببین طفلکم چه اذیتی شده

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
پسرم یکسال ۴ماهش هست  دارم شیر روزش رو میگیرم  بعد یک ماه شب هم میگیرم

من دودلم باباش میگ بزار بخوره بعضی ها میگن غذا میخوره شیر فایده نداره واسش 

خسته شدم سر شیشه شو همش عوض میکنم باز با دندون هاش پاره میکنه راه میره تو خونه کل خونه لک شیر 

من شیر خودمو میدادم تیر ماه بود حالم از خودم بهم میخورد که هی عرق میکردم و نمتونستم بشورم شیرش بدم ... اونم کلافه‌م کرده بود بیشتر وابسته شده بود،بااینکه تو تابستون خوب نیست بچه رو از شیر گرفت ولی من گرفتم💔

من هر رووووززززز مهمون داشتم و دارم ،از رو خستگی گرفتم وگرنه که درستش همونه که تو قران اومده دوسالگی...

من دودلم باباش میگ بزار بخوره بعضی ها میگن غذا میخوره شیر فایده نداره واسش 

بنظرم یواش یواش بگیر ازش 

غذا خیلی بهتره 

بزرگتر بشه سخنره شیر گرفتن ازش

سلام .من مادر هستم دوست دارم پسرم خلبان و دختر دکتر زنان زایمان بشه اگه میشه برام دعا کن بتونم کمک بچه هام کنم💞💕💕💕
 یکسالو چندماهشون بود شیرخشک ندادم و پاستوریزه دادم و ۱۸ ماهگی شیشه هم ندادم دیگ

چطوری مثلا شیر روزش رو ندادی مثلا وقتی میخاست بخوابه بهش شیر میدادی شب 

این روش خوبه به من گفتن یه باره از شیر گرفتی بچه دچار بحران شدیدی میشه و اشتباهه حتی تو نمودار رشدش ...

دقیقا درسته نباید یهو گرفت 

ایشالا بچه بعدیتون یهو نگیر

من شیر خودمو میدادم تیر ماه بود حالم از خودم بهم میخورد که هی عرق میکردم و نمتونستم بشورم شیرش بدم . ...

خیلی حس بدیع منم دلم میسوزه میخام بگیرمش