2777
2789
عنوان

رنگ مو

100 بازدید | 4 پست

سلام خانومای عزیز

من پارسال برای عید موهامو لایت کرده بودم

الان ریشه هام در اومده و لایتامم زرد شده

میخوام فقط ساقه موهام جاهایی که لایت دارم رنگ کنم به ریشه دست نزنم

چه رنگی بگیرم لایتام خوشرنگ شه و قسمتی که موهام لایت داره قهوه ای خوش رنگ بشه؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

چرا کسی کمکم نمیکنه😔😞

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من خیلی وارد نیستم اما بعضی از رنگ مو فروشی ها رنکهای تر کیبی دارن وخودشون واردن بهشون بگی چه ...

دور بر خونمون یه رنگ فروش اقا هس 

فک‌نکنم زیاد وارد باشه

نمیخوام ترکیبی باشه و زیاد هزینه کنم