2777
2789
میخام ولی نمیشه مشکلی هم نداریم ولی خدانمیخاد

هیچ کار خدا بیحکمت نیست،بچه دومن خدا بهم داد و از سمت شوهر و خانوادشو بلا کشیدم اما بلاخره با بی اعتنایی خانوادش روبرو شدیم و برا همیشه ازون جادوگران جدا شدیم 

اگه شوهرت پاکه،وضع مالی خوبه،خانواده شوهر اذیتت نمی‌کنند اگه یه مادر یا خواهر داری ک کمکت کنه بچه ها ...

اگه شوهرت پاکه؟؟؟؟؟ متوجه نشدم این قسمتو! چه ربطی به بچه دوم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منم مدام میگن مدام نه مشکل بارداری دارم نه مالی ولی پسرم حساسه گناه داره خودمم آمادگی ذهنی ندارم صلاح زندگیم اینه نیارم دیگه سنمم بالا رفته پسرمم بزرگه ولی الان احساس آرامش بیشتری دارم 

تازه زندگیت ب آرامش رسیده باز بچه بیاری ک چی بشه 

من آوردم پشیمونم .هرچند خیلی شیرین زبونه و دل آدم رو میبره ولی سختیهاش خیلی بیشتر واینکه توان آدم نسبت ب زمانی ک بچه اول رو داشتی کم شده 

*** حول حالنا ای احسن الحال**
من همیشه برای بقیه دعامیکنم اونی که نداره خدابهش بده بچه اول خیلی مهم تره تادومی خداحفظشون کنه ولی ا ...

فکر میکنیا،من برا هردو بچم سیسمونی خریدم هردو باارزشن،هردو عزیزن،یه حس عجیبیه ب اندازه نخود نمیتونم بینشون فرق بذارم