2777
2789
عنوان

یه جمله ،متن،شعر حک شده توی ذهنتون

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 35 پست

از او پرسیدم پس زخم هایمان چه؟

پاسخ داد نور از همان زخم ها وارد روحت میشوند

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو را با غیر می بینم،صدایم در نمی آید

دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید

نشستم،باده خوردم،خون گریستم،کنجی افتادم

تحمل می رود اما شب غم سر نمی آید

میشه از خدا بخواهید پدرم درمان بشه عزیز    .....
یه چیزهای قشنگی بلد بودما اما ۴۸ ساعته نخابیدم داغونم هیچی یادم نمیاد🤕🤦😣😁

وای حق داری بیخوابی خیلی فشار میاره

تازه رفتم به دوستم پیام بدم 

اشتباهی فرستادمش به بابام 

رفتم پاک کنم ، یطرفه پاک کردم 🥴

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

وای حق داری بیخوابی خیلی فشار میاره تازه رفتم به دوستم پیام بدم  اشتباهی فرستادمش به بابام&nb ...

چه بد درکت میکنم چی میگی....هعی چی بگم دردام و بدبختیام یکی دو تا نیست فقط به بیخابی فشار میارم چاره ندارم شدم عین جنازه....🥲🤕😣

چه بد درکت میکنم چی میگی....هعی چی بگم دردام و بدبختیام یکی دو تا نیست فقط به بیخابی فشار میارم چاره ...

ای بابا

سعی کن بخوابی خیلی به ذهن فشار میاره 

مسبب کلی افکار پارانوئیدی و مضخرف میشه همین تنظیم نبودن ساعت خواب ⁦🚶🏻‍♀️⁩ 

ای بابا سعی کن بخوابی خیلی به ذهن فشار میاره  مسبب کلی افکار پارانوئیدی و مضخرف میشه همین تنظ ...

عجب پس باید یه فکری به حال خودم بکنم والا سه سال همینطور شدم به زور در ۲۴ ساعت ۲ ساعت بتونم بخابم مجردم مستقل شدم شدیدا بدجور بدبختی و درد و گرفتاری دارم اذیت میشم🤕😣