2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اجبار بود تو تاپیک قبلیم گفتم😢

اهان خوب دیگه بیخیالش باش چون من میدونم نمیشه اگه اسامی مذهبی دیگه بود میشد به فاطمه و زهرا تغییر بدی اما این دو اسم مخصوصا زهرا قابل تغییر نیست

فاطمه رو میشه زهرا گذاشت ولی زهرا رو حتی فاطمه نمیشه گذاشت😐😐😐

کاش میشد بشی🖤💔
ببین اسم فاطمه زهرا واقعا قشنگه 🌱 ولی اگه دوست داری تغییر بدی به همه بگو اسمشو عوض کردیم خیلی جدی ...

میدونی خیلی سنگینه هرکی اسمشو میپرسه محاله یه چیزی نگه اینجوری اعتماد بنفس بچه رو میگیرن یکی دیگم اینکه من میخام تا آخر عمرم همین یه دونه بچه رو داشته باشم دوست داشتم خودم اسمشو انتخاب میکردم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

میدونی خیلی سنگینه هرکی اسمشو میپرسه محاله یه چیزی نگه اینجوری اعتماد بنفس بچه رو میگیرن یکی دیگم ای ...

عزیزم تاپیکتو خوندم 

خدا لعنت کنه آدمای بدجنسو 

میدونم چی میگی 

عزیزم تاپیکتو خوندم  خدا لعنت کنه آدمای بدجنسو  میدونم چی میگی

عزیزم چیکار کنم بنظرت اعصابم خیلی بهم ریخته کاش مقاومت میکردم خیلی پشیمونم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

عزیزم چیکار کنم بنظرت اعصابم خیلی بهم ریخته کاش مقاومت میکردم خیلی پشیمونم

اینجوری فقط خودتو داغون میکنی ،دیگه گذشته شماهم بگذر و همیشه اینجور آدمارو بسپار به خدا خودش جوابشونو میده 

ولی من اگه جات بودم خودم اسم جدید دخترمو صدا میکردم به خانواده و فامیلامم میگفتم بعدها که دخترم بزرگ می‌شد میگفتم هر کی به اسم جدید صدات نزد جواب نده