2777
2789

بچه ها حدود یک ماه پیش همسایمون اومد دم خونمون گفت میخواد حرز امام جواد بگیره.... ازم پرسید توام میخوای؟؟؟ منم گفتم بدم نمیاد یه گردن بندشو واسم بگیری که بندلزم گردن پسرم اخه خیلی در مورد محافظت و نگهداری ازش حدیث شنیدم... 

خلاصه دوتا سفارش دادو اوردن جفتشم ی شکل... یدونه انداخت گردن خودش یدونه هم داد به من..... واسه پسرم.... هفته پیش اومد گفت مه من دیشب حرزو دراوردم گذاشتم بالاسرم خوابیدم... شوهرش ازش خواسته بود ک در بیاره... میگه صبح هرچی گشتم نبود.... من گفتم پیدا میشه برو تو حمومو ببین... خلاصه باهم دیگه کل خونه رو زیرو رو کردیم نبود... حتی تخت رو جا به جا کردیم نبود... زنگ زد ب همون که واسش حرز و نوشته گفت اجنه اومدن بردنش.. گف ولی ممکنه دوباره بیارن بزارنش همونجا... اما دیگه استفاده نکن چون تو متنش دستکاری میکنن.... و اینم بگم این همسایمون قبلا دشمن داشته و واسش دعاهای سنگین گرفتن ک باردار نشه... البته خودش میگه..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا حرز رو نمیدونم ... ولی من تو خونم چندتا وسیلم گم شده یعنی نیست شده اونم چیزایز ک مطمئنم درست سرجاشون گذاشتم...مثلا از سرویس ارکوپالم ۱۲تا قاشق ماست خوری بود ۶تاشو برداشتم برا مهمون ۶تای دیگش سرجاش تا کابینت فرداش ک اومدم اون۶تای استفاده شده رو بزارم سرجاش دیدم ۶تا قاشقا نیست... دیگه دیوانه شدم بسکه گشتم حتی ب مهمونمم زنگ زدم ک برنداشتی؟ 

خلاصه ی کاسه دو تا خورش خوریم هم ب مرور همینطور گم شد..زنگ زدم دفتر مرجع تقلیدم گفتم .گفت بله امکانش هست و چندتا راهکار بهم دادن

حالا حرز رو نمیدونم ... ولی من تو خونم چندتا وسیلم گم شده یعنی نیست شده اونم چیزایز ک مطمئنم درست سر ...

بله میبرن واسه عروسیاشون یکی تعریف کرد واسم ک تو عروسی کم اوردن رفتن برداشتن لز ظروف همسایه

بله میبرن واسه عروسیاشون یکی تعریف کرد واسم ک تو عروسی کم اوردن رفتن برداشتن لز ظروف همسایه

دیگع کجا بردنو نمیدونم ..فقط دلم برا اون۶تا قاشقم میسوزه ک الکی الکی سرویسم ناقص شد😭