2777
2789
عنوان

میگه جن اومده برش داشته.... واقعا ممکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهکار چیه منم دوتا قاشقم نیست

حالا بگرد شاید جایی افتاده... من چون مطمئنم و تکرار شده میگم و پرسیدم... البته بهم گفتن ک نماز اول وقت بخونم قران بخونم و روی دیوارای خونم ۴قل رو بنویسم و موقع برداشتن و گذاشتن وسیله بسم الله بگم

حالا بگرد شاید جایی افتاده... من چون مطمئنم و تکرار شده میگم و پرسیدم... البته بهم گفتن ک نماز اول و ...

کل خونه رو گشتم

به فاصله یک ماه گم شدن 

حالا باز میگردم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

خانمها بخدا دقیقا همین بلا سر خودم آمد .دیگران تا وقتی براشون پیش نیاد باور نمیکنن و مسخره میکنن .من چندشب پیش گوشواره خریدم آمدم گزاشتم رو میز رفتم داخل آشپزخونه برگشتم دیدم غیب شد کل خونه زیر و رو کردم انگار یکی آمد برداشت و برد .یا خودم ده سال باردار نمیشم همه مدارکا پزشکبم سالم شوهرم سالم .پیش چندتا سید رفتم همه گفتن شکم بندت کردن تا دوازده سال که بچه نیازی .چندتا دعا هم پیدا کردیم .