2777
2789
عنوان

شوهرم یا خانوادم؟!

268 بازدید | 18 پست

لطفا بهم بگید مشکل از کیه! 

خانوادم وقتی من ازدواج کردم در حد مالی با خانواده شوهرم برابر بودن ندار بودیم ولی یه سرمایه داشتن بعد ازدواجم شکرخدا سرمایشون کم کم پول دراورد براشون وپولدارشدن ازهمه لحاظ بهمون کمک میکنن ولی همش خانوادم یه جوری رفتارمیکنن انگار منت سرمون بزارن به خودشون حق میدن ناراحت بشن از ما ولی اونا دل مارو برنجونن ما چیزی نگیم. خدایش موندم چطوری بفهمونم دیگه هیچی نمیخام ازشون

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

متاسفانه خیلی ازخانواده ها اینجورین اگر میتونی ازشون چیزی نخواه کمکم نگیر اگر لازم داری بذارن منت بذارن مهم نباشه برات ایشالاانقد خدابهتون بده ازهمه بی نیازشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه خیلی ازخانواده ها اینجورین اگر میتونی ازشون چیزی نخواه کمکم نگیر اگر لازم داری بذارن منت بذ ...

لازم داشتن که دارم درحدی که اگه لباساشون پس بدم حتی کت ندارم تنم کنم یه جفت کفشم ندارم بپوشم یا حتی شلوارخونگی که بپوشم ندارم.یا وسایل خونم جمع کنم چیزی نمی مونه.ولی وقتی چشمم به شوهرم میفته اشک تو چشمم جمع میشه دو روزه حرفایی زدن نزاشتم همسرم بفهمه ولی دلم اتیشه دیگه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
ببخشیدااا امایا رب روا مدار که گدا معتبر شود.....مستقیم بگید احتیاج نداریم ممنون

خودمم میدونم. پدر و مادرم مریضن یکبار یه جورایی سربسته گفتم نخرید نیارید یکم ناراحت شدن فکرای دیگه میکردن که همسرم بده باهام حالشون بدشد میترسم چیزی بگم باز حالشون بدبشه

دلم خونه شوهرمو میبینم اشک تو چشمم جمع میشه

از یه طرف هم پدر مادرم مریضن میترسم دعوا بشه مشکل براشون پیش بیاد

همه ی دست لباسو ی جفت کفشو‌ دارن دیگ عزیزم 

سعی کن سربسته بگی لازم نداری. چند بار ناراحت میشن بعدش دیگ نمیگیرن. 

تازشم اگ خیلی ناراحت میشن منت نذارن خب 

از ی طرفم همسرتون با خودش کلی غصه میکنه. 

غرور مرد ب چیز دیگس 

انشالله اوضاع تون بهتر میشه بی نیاز میشین از همه

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
همه ی دست لباسو ی جفت کفشو‌ دارن دیگ عزیزم  سعی کن سربسته بگی لازم نداری. چند بار ناراحت میشن ...

میدونم باور نمیکنید من از شوهرم فقط لباسای عروسیم رو دارم حتی یه جفت کفش ولباس راحتی خونه هم ندارم.چون خانوادم میخریدن برام ماهم نداریم میزنیم به یه زخم دیگه جایه لباس ووسایل من.چند روزه چشمم میفته به شوهرم اشکم دمه مشکمه

میدونم باور نمیکنید من از شوهرم فقط لباسای عروسیم رو دارم حتی یه جفت کفش ولباس راحتی خونه هم ندارم.چ ...

همه چی خوب میشه الهی خدا ب دلت آرامش بده 

و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن. ما نگاه های تو را به سمت آسمان می‌بینیم. (بقره/۱۴۴)
همه چی خوب میشه الهی خدا ب دلت آرامش بده 

آمین

خدایش من حساسم یا منت میزارن! اخه هی میگن شوهرت قدر مارو میدونه؟ خیلی هم منت تورو بکشه خرجت کجا بود همش ما خرجیتو میدیم...... 

آمین خدایش من حساسم یا منت میزارن! اخه هی میگن شوهرت قدر مارو میدونه؟ خیلی هم منت تورو بکشه خرجت کج ...

این منته خب. اون موقع توهم بگو من از شما چیزی نمیخوام. 

گرسنه و بدون لباس زندگی کردن بهتره یا با سرکوفت و منت و غثه ی مرد؟؟ 

من باشم قبول نمیکنم 

چند بار پس بدی دیگ نمیخرن

این منته خب. اون موقع توهم بگو من از شما چیزی نمیخوام.  گرسنه و بدون لباس زندگی کردن بهتره یا ...

بخدا یه مدت همه لباس های خودمو پس فرستادم نخواستم شوهرم بفهمه وگرنه لباسای اون و وسایل خونه رو هم پس میدادم ولی پدرم ناراحت شد و گفت ما پیر شدیم مادرت قندش بالاس نکن عیبه چیزیش بشه تو جواب میدی! منم دیگه نصفشو پس اوردم که تموم کنن حداقل ولی همونه که همونه.ولی هیچ وقت به شوهرم نگفتن و منم نزاشتم بفهمه منت میزارن. اخه شوهرم از روز اول گفت من راضی نیستم وسیله میخرن برامون اگه منت بزارن یه وانت میگیذم همشو پس میدم. ببخشید سرت درد میارم نه کسی دارم نه دوست و اشنایی باهاش حرف بزنم دلم گرفته 

بخدا یه مدت همه لباس های خودمو پس فرستادم نخواستم شوهرم بفهمه وگرنه لباسای اون و وسایل خونه رو هم پس ...

فداتشم رفیقم راحت باش. 

میفهمم سخته آدم نمیدونه چیکار کنه. 

سعی همسرت نفهمه چیزی میگن خیلی ناراحت میشن اینجور مواقع. 

با ی روش غیرمستقیم ب پدر مادرت بگو ک نخرن یا اگر میخرن دیگ منتی نباشه. 

فداتشم رفیقم راحت باش.  میفهمم سخته آدم نمیدونه چیکار کنه.  سعی همسرت نفهمه چیزی میگن خی ...

ازخدا میخوام هرچی میخوای بهت بده چون امشب یکم سبک شدم. 

تصمیم گرفتم کم کم لباس خودم و شوهرم پس بدم چیزیم برام خریدن بزارم خونه خودشون برایه خونه نویی هم کادو میخان گرون بیارن قسمشون بدم یه پتو فقط بیارن.لباسای انارم نپوشم دیگه حتی شده با جاکت و تی شرت کهنه های شوعرم سر کنم تا بخرم

ازخدا میخوام هرچی میخوای بهت بده چون امشب یکم سبک شدم.  تصمیم گرفتم کم کم لباس خودم و شوهرم پس ...

فداتشم خجالتم نده کاری نکردم ک‌. کمترین کار بود. 

الهی قشنگ ترین ها پیش روت باسه. 

بهترین کارو میکنی

دل شوهرتو نشکن. دل پدر مادرتو هم نشکن خیلی اروم و غیرمستقیم بگو. کم کم همه چی درست میشه. 

لباسه دیگ جانم 

الان همه مث همن. اونیم ک میبینی خیلی دک و پوز داره تهش هیچی نداره ما فقط ظاهرش رو میبینیم. 

مهم باژن زندگیته ک خوشحال باشی احساس خوب داشته باشی 

برات ارزوی بهترین هارو‌ دارم.