2777
2789
عنوان

پیام نوری ها..!

44 بازدید | 7 پست

سلام دوستان...من تا الان دوتا امتحان ترم دادم که یکیش رو ب دلیل مشکلی ک داشتم و استادِ کم سوادی که داشت نتونستم خوب بخونم...نمرم احتمالا از ۲۰میشه۸.۷۵...حالا این درسم پیش نیاز یه درس دیگست..میخاستم ببینم ترم جدید که شروع بشه،اگه استاد واسم همین نمره رو وارد کنه و بیفم(زبونم لالللللل🥲)میتونم ترم بعد همین درسو با اون یکی درسی ک این پیش نیازشه باهم بردارم؟

ترم چندی؟

به استادت پیام بده میانترم بهت بده پاس شی

اگه افتادی

و ترم بالایی هستی برو با آموزش صحبت کن ک تو سایت برات مجاز کنن پیش نیاز و درس رو باهم برداری

ولی اگه هنو وقت داری م میشه ترم های دیگه برداری

نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترم چندی؟ به استادت پیام بده میانترم بهت بده پاس شی اگه افتادی و ترم بالایی هستی برو با آموزش صحب ...

ترم یک..بهش پیام دادم..ولی نمیدونم قبول کنه یا نه...یعنی الان ک ترم یکم نمیتونم ب آموزش بگم ک تو سایت برام مجاز کنن باهم بردارم؟!

ترم یک..بهش پیام دادم..ولی نمیدونم قبول کنه یا نه...یعنی الان ک ترم یکم نمیتونم ب آموزش بگم ک تو سای ...

اوو ترم یک خیلی وقت داری هنوز

ن چون اونا همچین کاری نمیکنن

اینکارو واسه ترم آخر میکنن ک درسشون تموم شه دیگه نخواد برا یه درس شهریه ثابت بدن و یه ترم دیگه برن دانشگاه

اشکالی نداره یه ترم تابستونی برداری 

جلو میفتی

اوو ترم یک خیلی وقت داری هنوز ن چون اونا همچین کاری نمیکنن اینکارو واسه ترم آخر میکنن ک درسشون تمو ...

ممنون از وقتی که گذاشتی...بیشتر از خودم همکلاسیام دوست دارن پاس شم..آخه دلشون میخاد سر همه ی کلاسا باهم باشیم😂

ممنون از وقتی که گذاشتی...بیشتر از خودم همکلاسیام دوست دارن پاس شم..آخه دلشون میخاد سر همه ی کلاسا ب ...

قربونت

به همکلاسیات بگو تو بقیه میانترم ها  بهت برسونن

تا باهم پیش برین😂😂😂😂😂

موفق باشی عزیزم